Maltepe'de ben şaşırmadım pek, çünkü az çok kazanan belliydi, ama Kartal tam anlamıyla şok oldu, hatta Pendik ve Tuzla'da şokun dozunu artracaktı az kala, şaka değil bunlar hakikaten hizmet eksikliğinden dolayı oldu.
Bana İBB veya Maltepe belediyesinin, şu işi yaptım bana seçim de bu yeter diyebileceği hiç bir şey yoktu, Kartal'da aslında öyle değil di ama ben tek kelimeyle şok oldum, Arif Dağlar gibi bir belediye başkanı keşke Pendik'de olsa.
Halk kültür seviyesi ile birlikte keşke bu tür oyunları da becerebilse, A partisi 10 senedir ilçeyi yönetiyorsa, şimdi C'ye verip, 5 sene sonra A'nın süper projelerle sahneye çıkmasını sağlamak lazım, yoksa A seni çantada keklik görüyor.
Ama benim şaşırdığım şey, eğer İBB dedidiğin gibi bir planda olsa Bahçeşehir'i elde etmeyi düşünmez mi? Başakşehir'de zaten oy alıyor da Bahçeşehir'de alabilir mi?
Nyese fazla siyaset yapmayalım ben her şartta hem Otogar-Kirazlı hem Kirazlı-Başakşehir hem de Kadıköy-Kartal hatlarının seçimlerden önce açılacağını düşünüyorum, genel seçimlerden önce bunları açarlar, yerel seçimlerden önce de sıradaki 2-3 hattın temelini atarlar. Bunlar İstanbul'da rahatlıkla 1 seçim daha kazandırmaya yeter, hele bir de bu hatları bir süre ücretsiz, sonra da bir süre aktarmasız çalıştır, oy farkı atarsın...