Ama mandık ararsan Gare De l'Anatolia olsun

Araştırmak ve dinlemek? Hiç sanmıyorum hele ki istasyon isimlerinde, ya düşün ki Sultançiftliği hattı yolcusu bile, bile diyorum çünkü raylı taşıma bilinci konusunda henüz agu gugu aşamasında bir bölge, evet bu yolcu bile istasyon isimlerinin yanlış olduğu yorumu yapabiliyor, peki bu konu ile ilgili bir araştırma yapılarak mı bu isimler verilmiş hiç sanmıyorum kamuya sunmak diye bir şey yok maalesef, yaptım oldu, ben böyle istedim, biz böyle yaptık, ve ne yazık ki bunu benim gibi diplomasız cahiller yapsa neyse, bu işi ilk defa yapmayan insanların ağzından dahi "biz böyle isim verdik" gibi yani Türkçe anlamı ile "ya bırak bu işleri koskoca tren hattı yapıyoruz sen isme takılıyorsun" demek olan bir şey.Kamuya sadece sunmak mı var, yoksa araştırmak, dinlemek de mi var?
İlahi, başar. M2 Hattı güney uzatması tabi: Taksim-Yenikapı Metrosu.alabay yazdı:Ya, ben de m2 ile ne demek istiyorsun diye düşündum, taşındım. Sen M2 hattını demek istedin herhalde, değil mi? Onlara temizce M desek, daha iyi olur, m teknik bir terim çağrıştırıyor.B. Alabay