Hakan yazdı:Yunus'la Cevizli mi? Yunus istasyonu da düz, Cevizli'de. Hattın en berbat istasyonu Kartal, trenle peron arasında nereden baksan 30-40 cm mesafe oluyor. Çocuklar falan elinden tutmadan inip binemiyor.
Bu saatten sonra istasyonlara 1 kuruş para harcamasınlar, değiştirdikleri bir patlak ampul bile fuzuli masraf artık...
Valla Hakan ne diyeyim, ben linki verdim, ha ama o link oradan kalkar, yazıp çizip sonra değiştirip silip işin içinden sıyrılınıyor, ben yine de alıntıladım açıkçası ne Yunus ne de Cevizli istasyonunu bilmem, Mehmet efendinin yazdığına güvendik, dediğim gibi admin butonu elinde başkasını yemlemiştir bizde düşmüşüzdür belki

ardından zaten kendi soruşturmamı yaparak arkasına bilgi olarak ekledim, bizim arkadaşlarca bilinen tek sorun Kızıltoprak'ta yaşanmış Pendik'e kadar araçlar sorunsuz gidip gelmişler.