Bu istasyonda benım dıkkatımı çeken yapımı düşünülen Beşiktaş-Alibeykoy-Mahmutbey hattı için gereklı ayarların yapılması
Ne gibi bir ayarlama? Mesela benim kent haritası üzerindeki raylı sistem planlarında gördüğüm kadarı ile bu istasyon civarında da aslında Kirazlı'da olduğu gibi bir kesişme var ama öyle bir inşaat yapılmadı sanırım, yani bahsettiğiniz Alibeyköy hattı için bir istasyon daha inşa edilmedi, dolayısı ile böyle bir yapı kurulmadı ise o hattın istasyonu mevcut Mahmutbey istasyonunun yanı ya da yakınında ayrı bir istasyon olacak demektir, yanılıyormuyum?
Bir diğer soru;
peron katına inmek için 4 vey 5 yürüyen merdıvene bınmemeız gereklı..Aşağı ındıkçe ınıyorsun ..
Hacı Osman kadar derin mi?

Benim şu ana kadar İstanbul'da gördüğüm ve bilgi olarakta teyit ettiğim yüzeyden peron katına en derin istasyon Hacı Osman çünkü.
Son olarak fotoğraflar çok işime yarayacak çünkü başka bir başlıkta bu hissedilebilir zemin konusunu biraz kurcalıyorum ve görüyorum ki, yeni hatta yeni bile diyemeyeceğimiz açılmamış bir hatta dahi bir takım (bana göre) garip uygulamalar yapılıyor. Özellikle vurguluyorum
"bana göre garip" Eğer gerçekten işin doğrusu bu ise zaten susacağım artık

yok yarın bir gün bu çizgiler sökülüp yeniden yapılacaksa niye susayım, para veriliyor bu işlere.