ist-M.03:03 » M1B Otogar-Kirazlı (Halkalı) Metrosu 1.Etap

oglcan
Sezonluk Yolcu

Re: ist-M.03:03 » Otogar-Kirazlı (Halkalı) Metrosu

Mesaj gönderen oglcan » 14 Nis Prş, 2011 19:25

xserhat yazdı:Bu hattın Kirazlı'dan sonrasının da bulunduğu bir çizimi var mı? Sayfaları tek tek karıştırdım ama tümleşik bir harita bulamadım.
İşte sıze harita:
Resim

Kullanıcı avatarı
Esat
Pir-i Seyyâh

Mesaj gönderen Esat » 14 Nis Prş, 2011 23:25

Oğulcan harita için teşekkürler ama Serhat sanırım bu hattın 2. etabını soruyor, bilmiyorum yanlış mı anladım ama bu harita da gayet güzel oldu, tekrar teşekkür ederim.

Bu hattın ikinci etabı olan Halkalı kesiminin haritasını Şubat ayında gördüm fakat edinemedim, bunun dışında Mehmet' in çeşitli yayınlarda gördükleri üzerinden resmettiği bir iki farazi çizim vardı fakat benim gördüğüm haritada bir kaç farklılık vardı diye hatırlıyorum, ama hatırımda kalan üzerinden hayali bir şey çiziktirmek istemiyorum :)

langur
Sezonluk Yolcu

Harita

Mesaj gönderen langur » 15 Nis Cum, 2011 15:01

Oğulcan'a harita için ben de çok teşekkür ederim. İstediğim şey buydu aslında Esat. İstasyonların konumları (isimlerinden hariç) harita da belli olmuyor. Bu konumları gösteren bir harita var mı peki (Google Earth haritası gibi)? Umarım çok talepkâr olmamışımdır :)

Kullanıcı avatarı
Esat
Pir-i Seyyâh

Mesaj gönderen Esat » 15 Nis Cum, 2011 15:18

Hımm ben benzer haritalar Başakşehir başlığında vardı diye hatırlamışım, o yüzden yanlış çıkarımda bulundum :) neyse sonuçta cevabına ulaşmış olman yeterli.

Google Earth haritası bende yok, bu hatla ilgili ya da Başakşehir hattıyla ilgili de hiçbir şey yapmamıştım, ama Başakşehir başlığında hattın o kesimindeki istasyonların konumlanmasını gösteren resimler yüklemiştim.

langur
Sezonluk Yolcu

3 numarali hat

Mesaj gönderen langur » 16 Nis Cmt, 2011 14:24

Peki Esat bu haritada 3 ile belirtilen kisma ait cizimlerde var mi m3 basligi altinda? Ben oraya baktim bulamadim da o yüzden soruyorum.

Simdiden tesekkürler.

Kullanıcı avatarı
Esat
Pir-i Seyyâh

Re: 3 numarali hat

Mesaj gönderen Esat » 16 Nis Cmt, 2011 14:29

xserhat yazdı:Peki Esat bu haritada 3 ile belirtilen kisma ait cizimlerde var mi m3 basligi altinda? Ben oraya baktim bulamadim da o yüzden soruyorum.

Simdiden tesekkürler.
O kesim bu başlıkta değil, yanlış yerdeyiz :)

http://www.ulasimturkiye.com/viewtopic. ... 6947#16947

orası tamamen başka bir hattın kesimi olmasına rağmen Başakşehir hattı ile birlikte inşa ediliyor.

langur
Sezonluk Yolcu

forum

Mesaj gönderen langur » 16 Nis Cmt, 2011 14:49

Bu arada aklima gelmisken söyliyeyim. Sitenin yeni tasarimi güzel olmus olmasina ama eski tasarim daha fonksiyonel di sanki. Konulara göre tasnif vardi. Simdi nasil Lastik tekerlekliler, metro hatlari ya da tramvay hatlari basliklarina ilasacagiz anlayamadim :roll:

Ayrica sanirim Basbakan "Asrin projesini" acikladi. Onuda yazayim dedim ama nereya yazacagimi bulamadim. Yok fikir cok degerli diye degil, gercekten nereye yazacagimi bulamadim :)

Kullanıcı avatarı
Esat
Pir-i Seyyâh

Mesaj gönderen Esat » 16 Nis Cmt, 2011 15:20

Alttaki kategori başlıklarını dün gece kaldırdım, normalde erişim var ama henüz anasayfaya linkini koymadım, şimdilik

www.ulasimturkiye.com/index2.php

bu linkten ulaşabilirsiniz, tasarımla ilgili tartışırken sormuştum, müdavim arkadaşlar o kısmı kullanıp kullanmadığını belirtsin diye, normalde bende çok sık kullanıyorum :) şimdilik idare edin, onu kategoriler diye bir sayfa yapıp ana sayfadan link vereceğim.

ASRIN PROCESİ ni bu forum kategorisi altına haber olarak girebilirsiniz :)

http://www.ulasimturkiye.com/viewforum.php?f=115

Bir de not, gerçi bir şey açıklamamışlar, daha yeterince çılgınlaşmamış, 27 sinde açıklayacaklarmış :) açıkçası pek bir şey beklemiyorum, yani eğer Kuzey İstanbul projesi ise bunu zaten biliyoruz, bir iki mesajda ipucuda vermiştim hatta, yok şu Port mort mevzuları ise onlarda ancak bu kenti mort eder gibi geliyor bana, bakalım, belki de Kartal dönüşümüdür, ya da memleketi fiziki olarakta bölmek için iyi işe yarayacak olan kanal projesi, benim için hepsi aynı uzaklıkta, çılgın değil, makul ve bizi ileri götürecek işlere ihtiyacımız var.

oglcan
Sezonluk Yolcu

Re: Harita

Mesaj gönderen oglcan » 17 Nis Pzr, 2011 18:18

xserhat yazdı:Oğulcan'a harita için ben de çok teşekkür ederim. İstediğim şey buydu aslında Esat. İstasyonların konumları (isimlerinden hariç) harita da belli olmuyor. Bu konumları gösteren bir harita var mı peki (Google Earth haritası gibi)? Umarım çok talepkâr olmamışımdır :)
http://www.miga.org/documents/turkey_vi ... tation.pdf

Burada konumlar var.Bir bakın isterseniz

langur
Sezonluk Yolcu

Asrin Procesi!

Mesaj gönderen langur » 17 Nis Pzr, 2011 23:26

Esat yazdı:Alttaki kategori başlıklarını dün gece kaldırdım, normalde erişim var ama henüz anasayfaya linkini koymadım, şimdilik

www.ulasimturkiye.com/index2.php

bu linkten ulaşabilirsiniz, tasarımla ilgili tartışırken sormuştum, müdavim arkadaşlar o kısmı kullanıp kullanmadığını belirtsin diye, normalde bende çok sık kullanıyorum :) şimdilik idare edin, onu kategoriler diye bir sayfa yapıp ana sayfadan link vereceğim.

ASRIN PROCESİ ni bu forum kategorisi altına haber olarak girebilirsiniz :)

http://www.ulasimturkiye.com/viewforum.php?f=115

Bir de not, gerçi bir şey açıklamamışlar, daha yeterince çılgınlaşmamış, 27 sinde açıklayacaklarmış :) açıkçası pek bir şey beklemiyorum, yani eğer Kuzey İstanbul projesi ise bunu zaten biliyoruz, bir iki mesajda ipucuda vermiştim hatta, yok şu Port mort mevzuları ise onlarda ancak bu kenti mort eder gibi geliyor bana, bakalım, belki de Kartal dönüşümüdür, ya da memleketi fiziki olarakta bölmek için iyi işe yarayacak olan kanal projesi, benim için hepsi aynı uzaklıkta, çılgın değil, makul ve bizi ileri götürecek işlere ihtiyacımız var.
Kanaatimce ve kuvvetle muhtemel senin dedigin "Kuzey Istanbul Projesi" cikacak sonunda Esat. Sehrin iki yakasini da kuzeye kaydiracaklar. Oradan silivri ve yeni havaalani ile baglanti yapilacak. 3. Köprü`de yakinda zaten..
Lojiport"ta da bununla ilgili bir haber gördüm gecenlerde. Baglantisi da burada:
http://www.lojiport.com/basbakanin-cilg ... -573yy.htm

@ogulcan: Tekrardan tesekkürler. Esat dogru basliga yönlendirince beni, simdi verdigin dosyanin baglantisini da orada gördüm :)

Kullanıcı avatarı
Esat
Pir-i Seyyâh

Mesaj gönderen Esat » 25 Haz Cmt, 2011 14:11

Yeni Esenler istasyonuna cep telefonundan bakış :D kötü resim ama ne yapalım eldeki bu.

Resim

oglcan
Sezonluk Yolcu

Mesaj gönderen oglcan » 25 Haz Cmt, 2011 19:16

Ah ahh!Bir açamadılar şu Esenler İstasyonu'nu. :cry: :x

Kilitli

“Metro Projeleri, İhaleler, İnşaatlar” sayfasına dön