Yeni bir çalışma yaptım ve tamamlanmış ve inşası başlamış olanları işaretledim, yine bazı giriş çıkış noktalarında çalışma yapılacağı düşüncesiyle onları da ekledim.
Şu an çalışma olmayan ama benim yapılacağını tahmin ettiklerimi not olarak altlarına iliştireceğim. Diğer işaretlediklerim ise şu an hali hazırda inşa edilmiş durumda...
Kadıköy

---
Ayrılıkçeşme

---
Acıbadem

Acıbadem'de krokideki işaretli giriş çıkış yerlerinden en sol ve en sağdaki henüz inşa edilmedi ama ikisi de şantye alanı içinde...
---
Ünalan

---
Göztepe

---
Yenisahra

Yenisahra'da kuzey girişi henüz inşa edilmedi...
---
Kozyatağı

Kozyatağı'nda kuzeydeki karşılıklı 2 giriş henüz inşa edilmedi...
---
Bostancı

Bostancı'da en soldaki ve kuzeydeki 2 giriş henüz inşa edilmedi, buradakilerden emin değilim inşa edilmeyecek olan da olabilir...
---
Küçükyalı

---
Maltepe

Maltepe'de güney giriş henüz inşa edilmedi...
---
Huzurevi

Huzurevi'nde güney girişi tünel şeklinde ve henüz tamamlanmadı...
---
Gülsuyu

---
Esenkent

---
Hastane

Hastane'de sağdaki adliye kısmındaki iç taraftaki yani E-5'e yakın olmayan giriş hazır, E-5 kenarındaki hazır değil, diğer kısımda ise henüz ano imalatı tamamlanmadığı için doğal olarak girişler de hazı değil...
---
Soğanlık

---
Kartal

---
Şimdi diyeceksiniz ki bunları neden tekrar buraya koydun? Şevki beyin paylaştığı interaktif haritanın benzerini kendisinin de desteği ile yapacağım. Planım şu bu krokileri benim ana güzergah haritama entegre edeceğim.

Bu haritada hangi istasyonun üzerine tıklarsanız, o istasyonun yukarıdaki giriş çıkış yerleri krokisi pop-up açılacak. Bu krokileri de biraz geliştirmek istiyorum krokilerin güzel noktalarına merkezi istasyonlara ulaşım süreleri ve ileride işletme saatleri eklenebilir. Bir de her krokide giriş yerlerinin temsil edildiği işaretlere tıklandığında o yerin fotoğrafı gösterilebilir ama bunları yapmak için 1-2 sene beklemek gerekir yani sonraki işler...
Evet arkadaşlar şidmi fikir ve önerilerinizi bekliyorum, bir de photoshop'dan anlayan varmıydı aramızda?