Aslında o Alstom un sergilenmesi gerçekten güzel bir işte, şimdi o zaman gidip içini gezmediğim için yeterli/yetersiz bir organizasyondu diyemem. Ama gördüğüm sadece treni koymuşlar romörka, bir merdiven tamam

bu kadar basit olmamalı, çok şatafata gerek varmı? Onu oraya koyuyorsan var. Peki nedir bunun şatafatı, havai fişek atın demiyoruz ki kardeşim. Bu işe özel adam gibi broşürleri yaptırırsın, ama bilgi içeren geyik değil, hoş tasarımlı, bu işe özel promosyonları yaptırırsın, o merkeze özel bir tasarım ile insanların bilgi alabileceği ekranlar ve interaktif sunumlar yaparsın, bir kaç tane de "konuya vakıf" personel koyarsın, ama özellikle belirtiyorum "konuya vakıf" yani orada insanlar o hat ile ilgili olmayan şeyleri de soracaklar, "ben bilmez merkez bilir" olmuyor.
Bu araçlarında dediğin gibi bence Tanıtım Merkezi olarak hangi istasyon yapılacaksa onun önünde olması idealdir, hatta senin dediğin gibi o istasyonun peron katında bir sunum daha güzel olur. Gün içerisinde de Kadıköy, Taksim ya da Mecidiyeköy gibi bir noktadan buraya otobüs seferi koyarsın ekstra görmek isteyenler için, dersin ki 2 bilet ekstra yok. Bedavaya karşıyım ben, bedava olursa kent dışındaki nene bile gelir, abartmanın da bir alemi yok, oraya ilkokul çocuklarıda gidecekse gitsin ama her şey planlı olsun. Okullar ile anlaş hepsine bir gün belirle gelsinler topluca gezsinlar aynen Fetih Panorama da olduğu gibi. Bilmem çokmu saçmaladım.