Mehmet Kasım yazdı:son resime bakarak 1 senede orada bir alan açılabilir gibi zannediyorum. çünkü miyosen tabaka önemli imiş. oraya ulaşınca arkeologlar tamam diyrlarmış. o tabakaya da şubatta 3 m derinlik vardı. şimdi 30 santim inmiş olsa

seneye istasyon için girerler alana. inşaallah demekten başka çaremiz yok ama köprü işi biterse Hacıosman-Şehzadebaşı aktarmalı, karışık mekik falan bir işletmeler olur.
*Hacıosman-Unkapanı tam hat
*Unkapanı-Şehzadebaşı şimdiki şişhane gibi.
nede olsa unkapanında makas var.
http://www.ulasimturkiye.com/viewtopic. ... 2075#12075
Bak senin mesajın 4 Nisan' da yazmışsın, yalancı falan demedim, niye üstüne öyle alındın? Evet kaynak göstermenle kafa buldum, çünkü 4 Nisan' da bir şey yazıyorsun bunu 9 Nisan tarihli haberler destekliyorsun, ama o tarihte öyle dememişsin, her zaman ki gibi kol çıksın, makas takılsın yapmışsın, sıcakta oruç zor oluyordur, iftardan sonra bir düşün

ayran iç tansiyonun kendine gelsin, ben kızıyormuyum her şeye, neler neler oluyorda gıkımız çıkmıyor, ya da benim gibi yap doktora git, iki ilaç, her şey çok güzel olacak diyorsun, 2 tane daha aldın mı zaten her şey güzel anasını satayım diyorsun
ayrıca unkapanı-taksim mekik hattı diye bir şey konuşmadık. bahse konu yer ŞEHZADEBAŞI. unkapanı değil. unkapanı köprüde zaten. ama öyle bir işletme de olabilir bilemem.
Konuşmamışız zaten, sen öngörülerini yazmışsın. Bende ne diyorum, bugün için böyle bir şey yok, ha Başkan' ın vardır, gazetelere beyanat vermiştir o başka. Sonuçta geçmiştede Şişhane-Taksim mekikte istenmediği zamanlar vardı ama bak yıl oldu belki de geçti hala çalışıyor. Neydi o laf be, köprünün altından çok sular akar falan, bizde daha köprü yok ama var gibi akıyor sular altından

Sen köprü bittimi, ortaya çıktımı ne durumda ondan haber ver, köprü yapılınca Şehzadebaşı-Unkapanı bir mekik, Unkapanı-Taksim bir mekik olur yine işletilir Memedim.