İşte sıze harita:xserhat yazdı:Bu hattın Kirazlı'dan sonrasının da bulunduğu bir çizimi var mı? Sayfaları tek tek karıştırdım ama tümleşik bir harita bulamadım.
ist-M.03:03 » M1B Otogar-Kirazlı (Halkalı) Metrosu 1.Etap
-
- Sezonluk Yolcu
Re: ist-M.03:03 » Otogar-Kirazlı (Halkalı) Metrosu
- Esat
- Pir-i Seyyâh
Oğulcan harita için teşekkürler ama Serhat sanırım bu hattın 2. etabını soruyor, bilmiyorum yanlış mı anladım ama bu harita da gayet güzel oldu, tekrar teşekkür ederim.
Bu hattın ikinci etabı olan Halkalı kesiminin haritasını Şubat ayında gördüm fakat edinemedim, bunun dışında Mehmet' in çeşitli yayınlarda gördükleri üzerinden resmettiği bir iki farazi çizim vardı fakat benim gördüğüm haritada bir kaç farklılık vardı diye hatırlıyorum, ama hatırımda kalan üzerinden hayali bir şey çiziktirmek istemiyorum
Bu hattın ikinci etabı olan Halkalı kesiminin haritasını Şubat ayında gördüm fakat edinemedim, bunun dışında Mehmet' in çeşitli yayınlarda gördükleri üzerinden resmettiği bir iki farazi çizim vardı fakat benim gördüğüm haritada bir kaç farklılık vardı diye hatırlıyorum, ama hatırımda kalan üzerinden hayali bir şey çiziktirmek istemiyorum

-
- Sezonluk Yolcu
Harita
Oğulcan'a harita için ben de çok teşekkür ederim. İstediğim şey buydu aslında Esat. İstasyonların konumları (isimlerinden hariç) harita da belli olmuyor. Bu konumları gösteren bir harita var mı peki (Google Earth haritası gibi)? Umarım çok talepkâr olmamışımdır 

- Esat
- Pir-i Seyyâh
Hımm ben benzer haritalar Başakşehir başlığında vardı diye hatırlamışım, o yüzden yanlış çıkarımda bulundum
neyse sonuçta cevabına ulaşmış olman yeterli.
Google Earth haritası bende yok, bu hatla ilgili ya da Başakşehir hattıyla ilgili de hiçbir şey yapmamıştım, ama Başakşehir başlığında hattın o kesimindeki istasyonların konumlanmasını gösteren resimler yüklemiştim.

Google Earth haritası bende yok, bu hatla ilgili ya da Başakşehir hattıyla ilgili de hiçbir şey yapmamıştım, ama Başakşehir başlığında hattın o kesimindeki istasyonların konumlanmasını gösteren resimler yüklemiştim.
-
- Sezonluk Yolcu
3 numarali hat
Peki Esat bu haritada 3 ile belirtilen kisma ait cizimlerde var mi m3 basligi altinda? Ben oraya baktim bulamadim da o yüzden soruyorum.
Simdiden tesekkürler.
Simdiden tesekkürler.
- Esat
- Pir-i Seyyâh
Re: 3 numarali hat
O kesim bu başlıkta değil, yanlış yerdeyizxserhat yazdı:Peki Esat bu haritada 3 ile belirtilen kisma ait cizimlerde var mi m3 basligi altinda? Ben oraya baktim bulamadim da o yüzden soruyorum.
Simdiden tesekkürler.

http://www.ulasimturkiye.com/viewtopic. ... 6947#16947
orası tamamen başka bir hattın kesimi olmasına rağmen Başakşehir hattı ile birlikte inşa ediliyor.
-
- Sezonluk Yolcu
forum
Bu arada aklima gelmisken söyliyeyim. Sitenin yeni tasarimi güzel olmus olmasina ama eski tasarim daha fonksiyonel di sanki. Konulara göre tasnif vardi. Simdi nasil Lastik tekerlekliler, metro hatlari ya da tramvay hatlari basliklarina ilasacagiz anlayamadim
Ayrica sanirim Basbakan "Asrin projesini" acikladi. Onuda yazayim dedim ama nereya yazacagimi bulamadim. Yok fikir cok degerli diye degil, gercekten nereye yazacagimi bulamadim

Ayrica sanirim Basbakan "Asrin projesini" acikladi. Onuda yazayim dedim ama nereya yazacagimi bulamadim. Yok fikir cok degerli diye degil, gercekten nereye yazacagimi bulamadim

- Esat
- Pir-i Seyyâh
Alttaki kategori başlıklarını dün gece kaldırdım, normalde erişim var ama henüz anasayfaya linkini koymadım, şimdilik
www.ulasimturkiye.com/index2.php
bu linkten ulaşabilirsiniz, tasarımla ilgili tartışırken sormuştum, müdavim arkadaşlar o kısmı kullanıp kullanmadığını belirtsin diye, normalde bende çok sık kullanıyorum
şimdilik idare edin, onu kategoriler diye bir sayfa yapıp ana sayfadan link vereceğim.
ASRIN PROCESİ ni bu forum kategorisi altına haber olarak girebilirsiniz
http://www.ulasimturkiye.com/viewforum.php?f=115
Bir de not, gerçi bir şey açıklamamışlar, daha yeterince çılgınlaşmamış, 27 sinde açıklayacaklarmış
açıkçası pek bir şey beklemiyorum, yani eğer Kuzey İstanbul projesi ise bunu zaten biliyoruz, bir iki mesajda ipucuda vermiştim hatta, yok şu Port mort mevzuları ise onlarda ancak bu kenti mort eder gibi geliyor bana, bakalım, belki de Kartal dönüşümüdür, ya da memleketi fiziki olarakta bölmek için iyi işe yarayacak olan kanal projesi, benim için hepsi aynı uzaklıkta, çılgın değil, makul ve bizi ileri götürecek işlere ihtiyacımız var.
bu linkten ulaşabilirsiniz, tasarımla ilgili tartışırken sormuştum, müdavim arkadaşlar o kısmı kullanıp kullanmadığını belirtsin diye, normalde bende çok sık kullanıyorum

Bir de not, gerçi bir şey açıklamamışlar, daha yeterince çılgınlaşmamış, 27 sinde açıklayacaklarmış

-
- Sezonluk Yolcu
Re: Harita
http://www.miga.org/documents/turkey_vi ... tation.pdfxserhat yazdı:Oğulcan'a harita için ben de çok teşekkür ederim. İstediğim şey buydu aslında Esat. İstasyonların konumları (isimlerinden hariç) harita da belli olmuyor. Bu konumları gösteren bir harita var mı peki (Google Earth haritası gibi)? Umarım çok talepkâr olmamışımdır
Burada konumlar var.Bir bakın isterseniz
-
- Sezonluk Yolcu
Asrin Procesi!
Kanaatimce ve kuvvetle muhtemel senin dedigin "Kuzey Istanbul Projesi" cikacak sonunda Esat. Sehrin iki yakasini da kuzeye kaydiracaklar. Oradan silivri ve yeni havaalani ile baglanti yapilacak. 3. Köprü`de yakinda zaten..Esat yazdı:Alttaki kategori başlıklarını dün gece kaldırdım, normalde erişim var ama henüz anasayfaya linkini koymadım, şimdilik
bu linkten ulaşabilirsiniz, tasarımla ilgili tartışırken sormuştum, müdavim arkadaşlar o kısmı kullanıp kullanmadığını belirtsin diye, normalde bende çok sık kullanıyorumşimdilik idare edin, onu kategoriler diye bir sayfa yapıp ana sayfadan link vereceğim.
Bir de not, gerçi bir şey açıklamamışlar, daha yeterince çılgınlaşmamış, 27 sinde açıklayacaklarmışaçıkçası pek bir şey beklemiyorum, yani eğer Kuzey İstanbul projesi ise bunu zaten biliyoruz, bir iki mesajda ipucuda vermiştim hatta, yok şu Port mort mevzuları ise onlarda ancak bu kenti mort eder gibi geliyor bana, bakalım, belki de Kartal dönüşümüdür, ya da memleketi fiziki olarakta bölmek için iyi işe yarayacak olan kanal projesi, benim için hepsi aynı uzaklıkta, çılgın değil, makul ve bizi ileri götürecek işlere ihtiyacımız var.
Lojiport"ta da bununla ilgili bir haber gördüm gecenlerde. Baglantisi da burada:
http://www.lojiport.com/basbakanin-cilg ... -573yy.htm
@ogulcan: Tekrardan tesekkürler. Esat dogru basliga yönlendirince beni, simdi verdigin dosyanin baglantisini da orada gördüm