Diğer ucunuda bağla da parabol olsun bari

yahu batıda her sokakta metro var ama o her sokakta ki metro her yere mi gidiyor Mehmet? Muhakkak aktarma yapman gerekiyor abi, afedersin kıç kadar şehirlerde bile bir aktarma en az yapıyorsun, ha senin işin ile evin bir metronun iki ucundadır amenna ama diğer türlü kent içinde dolaşacaksan mecbursun aktarmaya, sen verdiğim linki incelersen önerinin bence bir yerlerinde sorun olduğunu göreceksin.
Ben Sur içinden metro geçmesin demiyorum, keşke bir tanede Fatih in göbeğinden geçse, ondan sonra kaldır oradan bütün otobüsleri tadından yenmez bir şehir sana, zaten otobüs ile gidenlerde Millet, Vatan ya da Fatih teki caddede inip aralara yürüyorlar, tek istisna K.M.Paşa ve Draman ki M2 zaten K.M.Paşa yı halledecek, bir de Fatih e hat çek al sana trafik sorununa çözüm.
İki ucunu birbirine bağlayıp iki ayrı hat diyorsun, bence pek mantıklı değil, bir de dediğim gibi düşün bakalım ne çıkacak, o verdiğim linkte Seyrantepe-Mahmutbey, BEşiktaş-KAzlıçeşme yi de eklersek zaten önerdiğin bu iki hatta gerek kalmıyor ki? Zaten bu güzergahlar var ben sana onu anlatmaya çalışıyorum, senin bu direkt çizdiğin çizgiler asla süreyi 20 dk kısaltmaz, böyle bir faydası olmayacağı için gerek görmedim,

yoksa diyorum zaten bu öneriler var ama farklı yerden gidiyor, bırakta iki aktarma da yapsınlar yahu, zaten sistem yoluna girdiğinde bekleme süresi 5 dk. dan fazla olmaz ki pik saatte?