Bilmem biraz fazla karışık olmuş, ben E6 ya metrobüsün ideal olduğuna inanıyorum, çünkü yan yollardan minibüs ve öholar kalkınca orada mükemmel bir rahatlama olacak, ayrıca hızlı kurulum hızlı işletme bu güzergahta doğru tercih olur.
Ama diğer taraftan Bahçeşehir' i Otogar' a bağlamak? Evet neden olmasın, ve bunu güzergahtaki sanayiiler üzerinden yapmak iyi fikir. Burada bu hattın sarmal yapısı düşünülebilir, ortada metrobüs metrobüsü kesecek şekilde S ler ile ilerleyen metro hattı, birbirinin toplayıcılık ve dağıtıcılığını yapacaklar, ama kafamda biraz Otogar' dan sonrası iyi oturmadı, mevcut halde Otogar' da ki 3 lü peron yapısını zaten M1 ve M3 e verdik, buraya bir hat daha çok ağır gelir, yani ikinci bir istasyon olmalı, bu istasyon eğer mevcutun altına paralel olacaksa ki fiziken doğru olan bu, ama çıkışı yok, çünkü çıkışında tüneller yapıldı biliyorsun, bu iş önceden düşünülmeli ve alt kata bir istasyon daha otogar inşaa edilirken yapılmalı çıkış tünelleri ile birlikte bırakılmalı idi derim.
Çünkü bana kalırsa Otogar' dan çıkacak bir hatta Bayrampaşa içini geçmelidir, geçmelidir ki minibüslerin etkinliği biraz daha azaltılsın
Yani sonuç önerim şudur :
Bahçeşehir - Olimpiyatköy (M15-M7) - Masko - İSTOÇ (M7) - Matbaacılar/Milliyet - Yüzyıl - Yüzyıl Köprü (metrobüs) - Tabya - Esenler Köprü (metrobüs) - Kemer - Otogar (M1-M3) - Maltepe - Bayrampaşa (M1-M3-metrobüs) - Demirkapı (T4) - Eyüp - Halıcıoğlu (metrobüs) - Feriköy - Çağlayan (metrobüs) - gibi uzar gider işte, metrobüse endeksli bir metro hattı. Otogar a da farklı yönlerde erişimi arttırıyor.