ist-TF.04:01 » TF1 Maçka-Taşkışla Teleferik Hattı
-
- Hareket Amiri
- Esat
- Pir-i Seyyâh
Bu hattın yolcusu İTÜ Maçka kampüsünün öğrenci, asistan, öğretim üyeleri gibi kişilerden oluşmaktadır, dolayısı ile yazın daha az yolcusu olmaktadır, aslında yazın çok güzel bir manzarası olan bu sistem daha çok Maçka Parkına gezmeye gelen çiftleri gezidiriyor, bir arada Şişli Evlendirme Dairesinde nikahı yapılan çiftleri ücretsiz bir tur attırırdı nikahtan sonra
, yapılış amacının ne olduğunu hiç bilmiyorum açıkçası yaz aylarındaki doyumsuz Marmara manzarası mı yoksa İTÜ ye öğrenci taşımak mı (Taksim den bile doğru düzgün otobüs yok yahu buraya) ama sonuçta İstanbul a kazandırılmış bir sistem ve Allah' a şükürler olsun kazasız belasız yürümekte 

-
- Aylık Paso
Taşkışla Maçka Teleferiği
Taşkışla Maçka Teleferiğinden görünümler
Taşkışla İstasyonu

Maçka İstasyonu

Taşkışla İstasyonu

Maçka İstasyonu

-
- Aylık Paso
Maçka Teleferiği İstasyon Çıkı
Taşkışla Maçka teleferiği İstasyon Çıkışı Araçlar

-
- Aylık Paso
Taşkışla Maçka Teleferiğinden G
Taşkışla Maçka teleferik araçları

-
- Aylık Paso
Teleferik
Taşkışla Teleferik araçlarından ilginç görünümler

- Esat
- Pir-i Seyyâh
- Esat
- Pir-i Seyyâh
Eğer bir yukarıdaki mesajda yer alan broşürleri kast ediyor iseniz, bu broşürlerin tasarımı bana aittir, kişisel kullanım için çıktı almanız ya da ekran üzerinden faydalanmanız mümkündür diğer durumları kapsamı malum olduğu üzere telif hakları yasasında yer alıyor, bu broşürler o dönemde basılmamıştı sonradan da baskısının yapıldığını sanmıyorum, ama yine İstanbul Ulaşım A.Ş. Halkla İlişkiler birimi ile irtibata geçerseniz size yardımcı olacaklardır, sitemizde yer alan broşürlere Toplu Taşıma Broşürleri başlığından ulaşabilirsiniz. İstanbul Ulaşım A.Ş. ve diğer broşür ve materyallere de Yolcu Bilgilendirmesayfamızdan erişebilirsiniz.hakan43 yazdı:Teleferikler ile diger toplu tasima araclarina ait brosurleri nereden temin edebilirim?
Saygılarımla.
Esat TANÖREN
- Esat
- Pir-i Seyyâh
Istanbul Ulasim A.S. web sitesinden yapilan yukaridaki duyuruya göre 20 Nisan' da önemli bir tatbikat gerceklestirilecek. Tatbikatin tam icerigini su anda bilemiyorum ama herhalde istasyondan yolcu kurtarma degildir, muhtemelen isletme esnasinda kabinlerin yolculu olarak asili kalmasi durumunda yapilacaklarin gözden gecirilecegi bir tatbikat olacaktir, kolay gelsin diyoruz.20 Nisan 2009 tarihinde Maçka-Taşkışla Teleferiğinde yolcu kurtarma tatbikatı yapılacağından işletmemiz 20 Nisan 2009 günü saat 19.00'da kapanacaktır.