ist-M.05:02 » M2 Taksim-Şişhane Güney Mekik Hattı
-
- Seyyah
- alabay
- Evliya Çelebi
Bu istasyon işini ben pek anlayamadım. Direk metzro-vapur aktarma noktası mı, ne? Öyle ise, acaba yapılabilir bir şey mi? Yani, sadece iki ihtimal var ... ya tamamen ahmak bir şey, ya da bizim kafamız ermiyor ve çok harikulâde bir şey.
O köprü tipi bana Ruhrpott'ta bir köprüyü hatırlattı, ama tam neredeydi ... acaba Düsseldorf'ta Düssel nehrin üstünden mi geçiyordu? Hm.
B. Alabay
O köprü tipi bana Ruhrpott'ta bir köprüyü hatırlattı, ama tam neredeydi ... acaba Düsseldorf'ta Düssel nehrin üstünden mi geçiyordu? Hm.
B. Alabay
- Esat
- Pir-i Seyyâh
Kesin bizim kafamız ermiyor Başar, kesin. Küçük bizim aklımız, kafatasımızın çapı belli içindeki beyin belli bu beynin kapasitesi de belli, almıyor işte aklımız. Neden Haliç' in ortasında bir istasyon?? Tam ortadamı? Sadece şekil olacaksa camdan dışarıdan istasyon gibi görünen bir şey olamazmıydı? Orada inen yolcular hattın kenarından yürüyebilecekmi? Yürürse nereye gidecekalabay yazdı:Bu istasyon işini ben pek anlayamadım. Direk metzro-vapur aktarma noktası mı, ne? Öyle ise, acaba yapılabilir bir şey mi? Yani, sadece iki ihtimal var ... ya tamamen ahmak bir şey, ya da bizim kafamız ermiyor ve çok harikulâde bir şey.
B. Alabay

Bugün akşam saatlerinde 4.Levent İETT duraklarında yeni metro vagonlarından 1 tane set gördüm tırların üstündde bekletmiş haldeyken oracıkta bekletiyorlardı her halde bu gece ya da yarın sabah raylara indirmek için hazırda bekletiyorlardır. Fotoğraf makinem olmadığı için görüntü paylaşamıyorum galiba 15 Ocak'ta açılması kesin.
- alabay
- Evliya Çelebi
-
- Seyyah