Güzel bir tabela olmuş..
Bu yolla gidilebilecek tatil yörelerini sıralamış..
Yolu ilk kullandığımda, bu tabelanın fotoğrafını çekmeye çalışacağım kısmetse..

Engin Y yazdı:Otoyolun tümüyle açılış tarihini aratırken tesadüfen aşağıdaki resme denk geldim..
Güzel bir tabela olmuş..
Bu yolla gidilebilecek tatil yörelerini sıralamış..
Yolu ilk kullandığımda, bu tabelanın fotoğrafını çekmeye çalışacağım kısmetse..
Gerçek sanmıştım, hatta resmini çekip sizlerle paylaşmak için heveslenmiştim, üzüldüm şimdimustafaguler yazdı:Böyle bir levha yok ve olmayacak diye de biliyorum, şahsi bir çalışma.

Bu yazıyı Otoyol A.Ş'ye de göndermiştim. Aşağıdaki yanıtı aldım...Kamil16 yazdı:YID Kapsamında yapılan Otoyol ve Köprülerde hiç değişmeyen yurdum insanı manzaraları..
Dün gece Bursa'dan O-5 Otoyoundan Yalova'ya geliyordum. Karsak'taki İznik-Gemlik çıkışından çıktım. Toplam 4 gişe açık, ortadaki iki gişe Nakit-KK, Sol ve sağda iki gişe ise ortak, OGS-HGS için.
Ortadaki iki gişe boş, en sağdaki gişe'de yoğunluk daha az diye oraya gittim. Tabii ki hiç değişmeyen manzara. Nakit-KK gişeleri boş olduğu halde, OGS-HGS gişelerinde ödeme yapan bir Kamyoncu..
Tabii ki, olağanüstü bir sabır göstererek, beklemek zorunda kalıyorsunuz..

devlet vatandaşına pusu kurar, kurmalıdır da. Benim görüşüm de bu yönde, vatandaş günlük hayatında diğer insanlar ve devletin mülkü ile temas ettiği her noktada elini uzatırken, yahu yakalanır mıyım korkusunu yaşamalı, bunu yaşamadığımız için bugün böyle sokaklar gevşek. İşte bu yüzden tam olarak son cümleniz ile aynı şeyi söylemiş oluyorum, yani ama ona uygulanmıyor buna uygulanmıyor demiyorum, evet herkese uygulanmalı
 devlet vatandaşına pusu kurar, kurmalıdır da. Benim görüşüm de bu yönde, vatandaş günlük hayatında diğer insanlar ve devletin mülkü ile temas ettiği her noktada elini uzatırken, yahu yakalanır mıyım korkusunu yaşamalı, bunu yaşamadığımız için bugün böyle sokaklar gevşek. İşte bu yüzden tam olarak son cümleniz ile aynı şeyi söylemiş oluyorum, yani ama ona uygulanmıyor buna uygulanmıyor demiyorum, evet herkese uygulanmalı