Canın sağolsun abi, hatırladığım kadarıyla mevcut envanteri yazmıştım, birazdan arka sayfaya tekrar yazıyorumEsat yazdı:Engin bu mesajının içeriğini yanlışlıkla sildim, oldukça da önemli idi ama kusuruma bakma:( - Esat

Canın sağolsun abi, hatırladığım kadarıyla mevcut envanteri yazmıştım, birazdan arka sayfaya tekrar yazıyorumEsat yazdı:Engin bu mesajının içeriğini yanlışlıkla sildim, oldukça da önemli idi ama kusuruma bakma:( - Esat
Edil Arda yazdı:haritaları yapan kişi yıllardır (2007'den beri galiba) İstanbul haritalarını yapıyor. Hazırladığı haritaları da kayda değer geribildirimler ışığında hazırlıyor, bu bağlamda doğdur diye düşünüyorum.
Harita cidden çok güzel olmuş. İnce detaylar belirtilmiş ve durakların coğrafi konumları da göz önünde bulundurulmuş. Maximilian Dörrbecker'in eline sağlık.Edil Arda yazdı:haritaları yapan kişi yıllardır (2007'den beri galiba) İstanbul haritalarını yapıyor. Hazırladığı haritaları da kayda değer geribildirimler ışığında hazırlıyor, bu bağlamda doğdur diye düşünüyorum.
ısrarlıyız yani?H1 Vadiistanbul-Seyrantepe Havarayı
İnşallah sizin de olur hocam, şu yeraltına metro projeniz oldukça heyecanlı bencemustafaguler yazdı:Bir şu projelere bakıyorum, bir de bizim Bursa'nın lafta olan projelerine...
Yıllardır yapılmayan Görükle uzatması, bir türlü belirsizliğini koruyan Balat uzatması ile hayaller Paris, gerçekler Bursa oluyor ne yazık kiEsat yazdı:İnşallah sizin de olur hocam, şu yeraltına metro projeniz oldukça heyecanlı bencemustafaguler yazdı:Bir şu projelere bakıyorum, bir de bizim Bursa'nın lafta olan projelerine...
Neden diye sorsam? Bence de bakırköy civarında sonlanmalıEdil Arda yazdı:M2 Bakırköy'de (Meydan) bitse daha hayırlı ve mantıklı olurdu bence.