* oku diye yazdıklarım, Almanca bilmeyenler için, Esat yine fıttırmadan söyleyeyim de

Sana ne! İsteyen istediği gibi okur, bu her haltı denetleme huyunu kendi üzerinde uygula bize değil.alabay yazdı:* oku diye yazdıklarım, Almanca bilmeyenler için, Esat yine fıttırmadan söyleyeyim de
Ulan palavracı, şubatta yazdığıma şimdi mi yanıt geliyor? Oku derken, Almancada »lies: xyz« olayın tercümesini yaptım. Şahsen, bilmediğim bir dilde bir şey yazarsa, telâfuzu hakkında da hiçbir bilgi olmazsa, hasta olurum ben. Hasta olmayan da teknik düşünmez. Fark!Sana ne! İsteyen istediği gibi okur, bu her haltı denetleme huyunu kendi üzerinde uygula bize değil.
Bu tabela 1952 de Londra da yapilan toplu tasima ile ilgili bir etkinlikte Berlin kenti Wittenberg istasyonuna hediye edilmis, bu istasyonu ayrica anlatmayi planliyordum cunku cok degisik bir isletmesi var, ayni katta 3 peron 5 yol ve yanilmiyorsam 3 ayri metro hatti isliyordu, harikaydi.kemal yazdı:Underground işaretini kullanmışlar bu son resimde. Ben Lizbon'da gezerken Paris metrosunun art nouveau girişlerinden birini de görmüştüm . Hoş bir esinti yaratıyor böyle ufak tefek oyunlar.