Sitemizin gelişimi bence iyi gidiyor, az ama öz katılım var. Bir de şu açıdan bakalım ne yapmak istiyoruz? Siteyi günde onbinlerce hit alan yarı ticari bir kimliğe kavuşturmak mı, yoksa sağa sola saldırmadan, birbirimizi anlayan, dinleyen aramızda adam gibi tartışabildiğimiz bir grup olarak kalmak mı? Ben ikincisni tercih ediyorum.
İsme gelince belki istanbul lafını yavaş yavaş daha az dikkat çekici hale getirmek de fayda var çünkü olay Istanbul'u çoktan aştı.
Evet aslında ticari kaygımız varmı var

nedir bu kaygı? siteyi daha iyi ve hızlı bir hosta taşımak için reklam desteği bulabilmek ama bu öncelikli ve çok acil bir iş değil zaman içerisinde zaten kendiliğinden olacaktır diye düşünüyorum, diğer taraftan siteyi bir ticari meta olarak kullanmayı planlamadım ve düşünmüyorum da bunun için başka domainlerim ve projelerim var zaten

Bu anlamda Kemal abi ve Başar ın dikkat çektiği hususlara herkesin katıldığına inanıyorum zaten sitenin kuruluş amacıda az ve özü sağlamak değilmiydi? Daha fazla ziyaretin bize katkısı belki arama motorlarında daha çok tıklanma olacaktır ama sizde biliyorsunuz ki arama motorlarının da birinci kriteri başka sitelerden verilen link sayısıdır yani üye çokluğu değil.
Bir de isim değişikliği dediğimiz zaman bu siteye istanbululasim.net isminden hiç ulaşılamaması gibi bir şey de aklımdan geçmedi bu isim ile her zaman ulaşılacak ama asıl domain yani diğerlerini alias yapacağımız domainin değişip değişmemesi mevzuu bahis, yoksa istanbululasim.net ve bu domaine alias olan diğer domain her zaman ulaşılabilir olacak.