Bu gece yine toplu taşıma ile ilgili bir başka site/projeyi ilerletmek için çabalayacağım

İlgili haber var ama olay.com.tr'ye ulaşamıyorum şuan. Uygulama konusunda ise şuan ki başkan partisinden ihraç edilmiş birisi ve bir sonraki seçimleri büyük ihtimalle kaybedeceği kesin gözüyle bakılan ve şuan yapılan yolsuzlukların haddi hesabının olmadığı bir yer. Zaten seçimleri kazanamazsa büyük ihtimalle yargı yolunda olacak. O yüzdende şuan Bursa gündeminde çok ilgi odağı olan tramvay ismini kendisi için seçim malzemesi yapmıştır. Birde şöyle bir durum var; Karacabey 2014 seçimlerinden itibaren BBB'ye bağlanıyor. Ben şunu yapamıyorum kimse diyemez. BBB izin vermedikten sonra çivi bile çakamazEsat yazdı:Bilgi varsa bursa tramvay projelerinde bahsetsene biraz, neden uygulanamaz falan? Biliyorsun pek etrafı takip edemiyorummustafaguler yazdı:Bu arada günün taze haberi: Karacabey'de tramvay projesi gündemde, ama uygulanır mı tabi ki hayırsizlerin sayesinde öğreniyoruz çoğu haberi.
Orada hatta tıklanınca Emek yönüne sapan da Emek-Arabayatağı, Üniversite yönüne sapanda Üniversite-Arabayatağı yazıyor olması lazım, ortak kullanılan bölümde tıklayınca ise Paşaçiftliği-Arabayatağı yazma sebebi, (başında M1 M2 logoları var) aktarmanın Paşaçiftliğinde yapılması, yazdığın bir önceki mesajı okudum, ama seninde söylediğin gibi diğer aracı yakalamak için koştura koştura merdiven çık in yapmak zorundasın, dolayısı ile işletmede bu tercih edilen bir durum değil, Paşaçiftliği aktarma için daha doğru bir istasyon bana göre de.btgn yazdı:Haritaya tekrar baktığımda bir kaç hata daha gözüme çarptı:
1- M1 hat çizgisine tıklayınca üstte büyük puntolu yazan hat bilgisinde
M1 Emek - Organize sanayi yazıyor alt kısımda ise daha küçük punto ile olması gereken doğru bilgi (Emek - Arabayatağı) yazıyor.
2- Ortak hatta tıkladığımızda hat bilgisinde Paşaçifliği - Arabayatağı hattı yazıyor ama bu kısım aslında Acemler- Arabayatağı olması gerekiyor.