Diger taraftan IBB nin surekli dile getirdigi ve YID den vazgecmis goruntusu veren Kabatas-Mahmutbey hattida gundemde degil anladigim kadari ile.
Kesin proje ihalesindeki route kabaca aynı İBB nin daha önce basına sunduğu çizimler ile karşılaştırıldığında . Ancak yapılacak olan çalışmadan sonra son durumunu alacaktır.Tesekkuler Irfan bey, konu daha netlesti ama yillardir o yana bu yana cekilen Dudullu hatti icin kesin projeye yeni cikilacak olmasinida garip buluyorum, planlardaki hep oylesine bir cizimmiydi yani
Diger taraftan IBB nin surekli dile getirdigi ve YID den vazgecmis goruntusu veren Kabatas-Mahmutbey hattida gundemde degil anladigim kadari ile.
Ümraniye-Ataşehir-Göztepe projesi hakkında hiçbir fikrim yok, yeni duyuyorum desem yalan olmaz proje haritalarında hiç gözüme çarpmadı o yüzden bunu söylüyorum ve güzergahı hakkında bir fikrimde yok bu yüzden bir şey söyleyemiyorum.Engin Y yazdı:http://www.ibb.gov.tr/tr-tr/pages/Ihale ... leID=11258
sayfasında bahsi geçen Dudullu-Bostancı ve Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Raylı Sistem Hatları, Üsküdar-Çekmeköy Metrosu'nun Dudullu ve Kadıköy-Kartal Metrosu'nun ya da Marmaray'ın Bostancı durakları ile Üsküdar-Çekmeköy Metrosu'nun Ümraniye ve Kadıköy-Kartal Metrosu'nun ya da Marmaray'ın Göztepe duraklarını birbirine bağlayacak projeler mi?
Hakan yazdı:Bu haritada Dudullu dedikleri yer Yukarı Dudullu, Yukarı dedikleri yer de Aşağı Dudullu.
Yukarı Dudullu pek kullanılmaz, oraya herkes Dudullu der...