Ohoo Mehmet vallahi helal olsun iyi çalışma artık diğerlerini de yüklersin
en üstteki resim Başar' ın bahsettiği çift katlılar işte, Alman demiryolları bölgesel tren işletmesine ait, daha detaylı bilgiyi bize Başar verebilir bunlar hakkında, aslında kullanışlı ama tavan yüksekliği düşük olduğu için bizde kabul görmeyecektir buna emin olabilirsiniz, çünkü aklımdaki soru acaba tünelleri yaparken gabariyi düşündülermi? çok fazla yüksekliği olan araçlar değil ama yine de katener ile araç arasında belli oranda pantograf mesafesi gerekiyor bildiğim kadarı ile, neyse.
Bir altındaki de daha önce Fransa incelememde içini yayınladığım aracın dıştan görünümüne benzettim ama sonra hatırladım ki o Alstom du fakat konsept aynı olabildiğince geniş bir araç.
Üçüncü resim izmir metrosuna ait ve ayrıca çok merak ettim orası neresi? Öyle bir tepeden İzmir i gören yere metro çıkıyormu? Çok ilginç.
Dört numara benim favori işletmecilerimden ÖBB-Österreichiche Bundes Bahn- Avusturya demiryolları henüz binmek nasip olması ama konforlu araçlar, beş numara ise bir RATP treni ve bir türlü hatırlamıyorum ben bu araca bindim mi? Ya Kemal Çevik abi neredesin bize en iyi bunu sen anlatırdın
Ankara metrosu ve altındaki nerenin çok merak ettim aklımda Avusturalya diye kalmış ama niye blmiyorum. yine en altta Deutsche Bahn Alman devlet demiryollarının aynı konsept tek katlı standart araçları var bunlarda oldukça güzel, sol alttaki sarı Berlin metrosunun olsa gerek Başar?