ist-M.03:05 » M5 Üsküdar-Sultanbeyli Metro Hattı [İnşaat Süreci]
-
- Sezonluk Yolcu
- Esat
- Pir-i Seyyâh
- Kamil16
- Müdavim
Çakmak İstasyonu
Çakmak İstasyonu, konumunu google-map olarak görmek mümkün mü?
- Esat
- Pir-i Seyyâh
Re: Çakmak İstasyonu
Kamil16 yazdı:Çakmak İstasyonu, konumunu google-map olarak görmek mümkün mü?

Bu hattın ihale sürecine ilişkin kilitlediğimiz bir başlık var orada Ümraniye ye kadar olan istasyonların çizimleri ve o çizimlerden çıkarttığım konular vardı.
- Esat
- Pir-i Seyyâh
Hatta 15 gün içinde TBM kazılarına başlanacağı haber verilmiş, biz bunu en geç Kasım sonunda TBM ler işleyecek olarak yorumlayalım 

http://networkedblogs.com/Ewpqf20 kilometrelik Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy hattında da 15 gün içinde tünel açma makineleri çalışmalara başlayacak. Bu proje toplam 1 milyar 355 milyon dolara mal olacak.
- Esat
- Pir-i Seyyâh
Ben daha önce sizlerin verdiği İBB linkindeki fotolardan baktım tekrar Ümraniye istasyonu için hem NATM tünelleri açıldığını gösteriyor hemde yine Ümraniye istasyonu TBM portalı diyor, eğer orada bir informasyon hatası yoksa Ümraniye'den doğuya doğru TBM ile gidilecek gibi görünüyor, bilmiyorum ki Aralık ta bir gün araya sıkıştırıp oralarda bir turlayabilirmiyim fotoğraf çekmek için 

-
- Sezonluk Yolcu
ibb nin daha önce istasyon adı olarak bu durakları vermisti : Üsküdar, Fıstıkağacı, Bağlarbaşı, Altunizade, Kısıklı, Libadiye, Çarşı, Ümraniye, İnkilap Mahallesi, Çakmak, Ihlamurkuyu, Altınşehir, Lise, Dudullu, Toplu Konut, Çekmeköy-Sancaktepe ......raylı sistemler sayfasında bazı durak isimleri degismis...Üsküdar, Fıstıkağacı, Bağlarbaşı, Altunizade, Kısıklı, Bulgurlu, Ümraniye, Çarşı, Yamanevler, Çakmak, Ihlamurkuyu, Altınşehir, İmam Hatip Lisesi, Dudullu, Necip Fazıl, Çekmeköy-Sancaktepe bu sekilde olmus....