[/img]
[/img] :D Umarım kazasız, belasız, başka sorunsuz bir şekilde her şey yolunda gider.
:D Umarım kazasız, belasız, başka sorunsuz bir şekilde her şey yolunda gider.  :D
:DKesin ediyorlardır, bir şey olacak mı, olursa kameraya çekmiş oluruz falan diyekamerası ama kamera merkezinden kameranın yönünü ben seyrederken Tüyap'a doğru çevirdiler. Sanırım onlar da merak ediyorlar
 Şaka, eleştiri, iltifat bir yana bu hat İBB nin maalesef rüsva işlerinden birisi oldu, Belediye Başkanı bir kaç sefer bu konuda özür diledi, geciktik dedi ama her zamanki gibi günah keçisi oldu, bizde eleştirdik. Gerçi ben işin gecikmesinden ziyade müteahhite gösterilen toleransa gıcığım, bu işlerde adamın canını yakacaksın ve bunu cümle aleme göstereceksin, bence öyle.
 Şaka, eleştiri, iltifat bir yana bu hat İBB nin maalesef rüsva işlerinden birisi oldu, Belediye Başkanı bir kaç sefer bu konuda özür diledi, geciktik dedi ama her zamanki gibi günah keçisi oldu, bizde eleştirdik. Gerçi ben işin gecikmesinden ziyade müteahhite gösterilen toleransa gıcığım, bu işlerde adamın canını yakacaksın ve bunu cümle aleme göstereceksin, bence öyle. yani otoban dediğin malum boş yerlerden geçer, bana hala boş görünüyor, dolu olduğunu biliyorum ama
 yani otoban dediğin malum boş yerlerden geçer, bana hala boş görünüyor, dolu olduğunu biliyorum ama  Sence orada güzergah nasıl olabilir bir doğu-batı işletmesi gereklimi? Bana kalsa ben dikine inen M4 e yolcu taşıyan hatlar olmalı derim ama fiziki olarak mümkün olmaz herhalde.
 Sence orada güzergah nasıl olabilir bir doğu-batı işletmesi gereklimi? Bana kalsa ben dikine inen M4 e yolcu taşıyan hatlar olmalı derim ama fiziki olarak mümkün olmaz herhalde.Tamam, ben senin mesajın başını yanlış okumuşumHakan yazdı:E-6 dan kastım Aksaray-Mahmutbey aksı, bence Anadolu yakasına metrobüs yapmasınlar. E-6 ve basın expres yolu birleştirilecek ve öyle bir hat kurgulanacak şeklinde düşünüyorum...

o sebepten hemen atladım Anadolu yakası diye. Zaten aynı şeyi düşünmüşüz Avrupa yakasında da.
 o sebepten hemen atladım Anadolu yakası diye. Zaten aynı şeyi düşünmüşüz Avrupa yakasında da.
HAFİF METRO yaalabay yazdı:Zaten öyle bir şey var sanki – ferah giderse, işe yaramaz. Halbuki ferah gitmesi »buradan« alışık olduğum(uz).
 ondan dedim ferahlasın,
 ondan dedim ferahlasın,  hafif hafif gitsin, kavram üstadlarıda yazıp dursunlar ahanda işte HAFİF METROOOOO diye. Ya komik be, geçen tramvay hattında kaza oldu, otobüs durağa girdi ya. İBB nin yayın organlarında "HAFİF METRO hattı" diye yazdılar ya. Hep diyorum kardeşim, kendine bu kadar yabancı başka bir toplum varmı, kendimizi tanımıyoruz, yaptığımız işi tanımıyoruz, sonra 1 Türk Dünyaya Bedel! doğru söz, bu zihniyetle dünya baş edemiyor çünkü.
 hafif hafif gitsin, kavram üstadlarıda yazıp dursunlar ahanda işte HAFİF METROOOOO diye. Ya komik be, geçen tramvay hattında kaza oldu, otobüs durağa girdi ya. İBB nin yayın organlarında "HAFİF METRO hattı" diye yazdılar ya. Hep diyorum kardeşim, kendine bu kadar yabancı başka bir toplum varmı, kendimizi tanımıyoruz, yaptığımız işi tanımıyoruz, sonra 1 Türk Dünyaya Bedel! doğru söz, bu zihniyetle dünya baş edemiyor çünkü.