Ben o dökümana göz attım da ne bileyim bir şey anlamadım desem? Ulaşımda o olacak bu olacak ama ne olacak? Kazlıçeşme - Söğütlüçeşme boğaz geçişinden bile bahsetmişler, yani ortada projesi bile yok, önümüzde Marmaray örneği var, daha çivi bile çakılmayan avrasya tünelinden bahsetmişler, yapabilecekleri tek şey olan olimpiyat ekiplerine şerit tahsis etmeyi marifet gibi yazmışlar. Nedir ya şerit tahsisi? İstanbul'un çok boş yolları var bir de şerit tahsis edilecek, bilmem ya ben okuduklarımdan gerçekten bir şey anlamadım ya da orada çokta dolu bir şeyler yazmıyor. Ama Allah için hakkını vereyim İUAP tan çok daha düzgün bir Türkçe ve daha tutarlı ifadeler ile dolu, bir de yine yanılıyormuyum bilmiyorum ama sizlerden biri geçenlerde bir harita vermişti yine bu olimpiyat olayı ile ilgili o harita bu çalışmada yok, ona atıf gibi bir şeyde yok, bütün herşey Marmaray, Avrasya tüneli ve açarız yolları eskortla muhabbetine bağlanmış sanki. Ortada olmayan bir şehir için bir sürü tantana yapıldı, İBB onu da yalanladı hani o şehirde olimpik tesisler olacaktı?

2020 ye çok bir şey yok, tabi biz 2020 ye mi adayız 30 mu? Açıkçası olimpiyatlar çok ilgimi çekmediği için bir de Türkiye'nin neden ısrarla bu organizasyonlardan birini almak istediğini anlamadığım için haberlerini pek okumuyorum

:D