İki havalimanı arasında direkt bir toplu ulaşım bağlantısı olmaması kötü tabii ki, biri İstanbul'un bir ucu öbürü diğer ucu gibi. Tabii ki Esenlere geçip oradan otobüs ile Ankara yapmak daha mantıklı görünüyor ama onda da umarım ekspres otobüs olur çünkü İstanbul'da uygulanan bu cep otogarı projesi nedeni ile otobüs yolculuğu gerçek bir işkence olmuş bana göre, rezil ötesi idi ki ekspres dedikleri otobüs bile bir kaç noktaya uğrayarak gidiyordu.
Havaş devre dışı artık, otobüsleri havalimanında duruyor ama göstermelik, bilet satamıyor ve yolcu taşıyamıyor, o iş artık Havataş isimli bir firma tarafından yapılıyor, tam resmiyetini bilmiyorum ama İBB nin bir firması ya da İBB nin imtiyaz verdiği bir firma çünkü üzerinde İBB logosu var, hatta resimlerim vardı. Bunun ne avantajı olmuş fiyat avantajı, daha önce Havaş'ta çocuk falan dinlemiyor ver parayı yapıyorlardı, Havataş'ta yer varsa zaten çocuğa bir şey istemiyorlar, hatta Sabiha Gökçen'den Taksim'e geçerken benim oğlan dahil 4 çocuk vardı bizim oturduğumuz bölümde, muavin gelip kibarca önümdeki adama çocuğu kucağa alabilirmisiniz dedi, adamda kibarca hayır alamam dedi ve muavin çocuklara yine de para istemedi, bu konularda biraz daha toleranslı gibiler. Otobüsleri şahıslara ait, hatta bir öncekinde adam Almanya'dan gelmişti otobüs satın almış ve Havataş'ta çalıştırıyor

kendi de şoförlüğünü yapıyordu.