Orada bir karayolu köprüsü yoktu, resimde de yok, resim eski olabilir gerçekte varmı? Sanmıyorum, çünkü saha yola bayağı bir yakındı öyle bir köprü yapılmış olsa saha zaten iptal olurdu diye düşünüyorum. Ama kast ettiğim oradaki mevcut demiryolu köprüsünün iki yanına iki ayrı köprü olabileceği idi ama o zaman yolun ötesini yani sahanın yanını eşmeye gerek yoktu daha ilerisinin eşilmesi gerekirdi diye düşünüyorum.
Bu son yüklediğin küçük resime bakılırsa zaten istasyondan sonra hemen hat alçalıyor ve yer altına doğru ilerliyor, bende Kazlıçeşme istasyon çıkışıdan sonra tünele girecekti diye biliyorum, o çizimi baz alır isek, yeni istasyondan sonra hat hemen eğim kazanacak, karayolunun altından geçecek ve sonra bu aç-kapa nın içinden devam edecek, fakat dediğim gibi bir tane de mevcut hattın kuzeyinde böyle bir aç-kapa olacağını düşünüyorum.
kazlıçeşme tcdd garın batısında, yedikule iptal.
Bunu anlamadım, Yedikule nin iptal olduğunu biliyorum da hangi garın batısında? Bence yeni istasyon eski istasyonun doğusunda, sen tam tersini mi kast ettin, neyse.
Kazlıçeşme ile ilgili aklıma şimdi bir fikir geldi ama çiziktirmek için vakit lazım, bakayım bir ara.