Onur ben burada bir şeyi anlayamadım, lacivert olan hattın mevcut güzergahı sanırım, sen yıkılması gereken binalar diye bir öneride bulunmuşsun ama bu yıkım ya da hadi kibar olayım istimlak

sonrasında hattın o bölgede yer altına alınması gibi bir önerin mi var, başlık ile resim arasında öyle bir bağlantı kurabildim bu sebepten soruyorum.
Google dan bu bölgeyi daha yakından görüntülemedim sanki normalde tramvay hattı daha alttan gidiyor, (mesajlarda da eski hat ile yan yana geçtiği ama birleşmediğini söylemiştiniz) O zamanda şunu anlıyorum "deplase" ile hattın yeni bir rotada yer altından geçirilmesini öneriyorsun?
Antray ın trafik problemlerine sebep olduğunu çeşitli yerlerde okuyoruz, sizlerinde özellikle İstanbul üzerinden de takip ettiğiniz kadarı ile maalesef düzgün bir yapılaşma ile gelişemeyen şehirlerimizde tramvay işletmeleri her zaman problemli, aslında problemin kaynağı tramvay değil ama problemin tam içine oturduğu için çoğunluk olan karayolu trafiği değil de tramvay suçlu oluyor, aslında yapılabilen bölgelerde bu şekilde yer altı geçişleri ile düzenlemek belkide bizim ki gibi şehirler içinde günümüzde en mantıklısı olsa gerek.