Yorgunluktan pek iyi anlatamadım ama sizce nasıl olmuş?
olabilir, hatırlayamadım. Ama ben yine de iyi bir hat olabileceğine inanıyorum, geçişme bölgeleri yapılabilir, ya da Onur' un önerdiği kısım belki iki hatlık yapılabilir, seçeneklerin tümünü değerlendirmek gerekir.alabay yazdı:Ve iyisin yani, bütün yol tek raylık, sadece merkezde kısa bir çift raylık yer var,
Antalya'da bir uzatma görsek hele...Antalya Nostaljik Tramvayının Üniversiteye uzatılması gündemde
Büyükşehir belediyesi kent içi trafikte aksamalara neden olan Hafif Raylı sistemin yarattığı sorunları çözmeye çalışırken, bir yandan da Nostalji Tramvayının hattını uzatmak için çalışmalar yapıyor. Nostalji tramvayının Atatürk Parkı içerisinden Akdeniz Üniversitesine kadar uzatılması gündemde.
Bir yılı geride bırakan büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın ve çalışma arkadaşları bu süre içinde en fazla mesaiyi ulaşımla ilgili sorunları çözmek için harcadı. Hafif Raylı Sistemin kent içinde yarattığı trafik sıkışıklığını gidermek için çözüm arayan belediye, Nostalji tramvayının da güzergahını uzatma düşüncesinde. Büyükşehir belediyesi Genel sekreteri Mehmet Akteni Nostalji tramvayının Atatürk Parkı içerisinden Akdeniz Üniversitesine kadar ulaştırılması konusunda çalışma yaptıklarını anlattı.
Haberin kaynağı rayturk ancak link çalışmıyor.