Üstteki son iki model çok eskidir , bir zamanlar Hasanpaşa Taşıt Müzesi'nde sergilenmekteydi , daha sonra bunların toz içindeki halini Esat resimlemişti , şimdi ise bu fuar için elden geçmiş ve tekrar boyanmışlar.
Ne yapayım bende elektrikli sistem kuramıyorum bari oyuncaklardan bir tren yolu kurayım dedim Brio markasına ait bunlar, daha önce IKEA dan aldığımız küçük bir parça ile birleştirerek yaptım, gerçi resimde iyi duruyor ama hatalı olmuş trenler tüm yollara giremiyorlar bir iki yere girdimi orada dönüp duruyorlar neyse idare edelim
Bunu "raybüs" başlığı vardı oraya koyacaktım ama şimdilik buraya da koyalım. Şu meşhur MAN VT 54 dizel ray otobüslerinden birisini ki bende HO ölçekli modelleri var, bir girişimci TCDD den hurda olarak almış, boyamış ve kafe yapmış, bu bile benim için harika bir haber yazın mutlaka oraya gideceğim . Hikayesini ayrıntılı olarak şu linkten okuyabilirsiniz. Kafe İzmir Görece istasyonunda.
Bende bir tane 14000 lik alıcam ama koyacak yer problemi var, Sirkeci de perona yakın kör hatlardan birinde köfteci izni verirlerse açayım diyorum. Ekmek arası, gerçi tavan basık ama iyi bir havalandırma ile iş görür