Ya tabi bizim çok fazla takıldığımız konu neden YHT o hatta gidiyor neden yük treni YHT hattına girsin tartışmaları, ama bu tartışılmalı 2010 yılındayız ve demiryolu konusunda kaç sene geride olduğumuz malum, biz aradaki açığı kapatmamalıyız, biz öne geçmeliyiz, dolayısı ile eleştiride olacak destekte. Ama yapılan işlerin ince tarafına baktığımda maalesef öne geçmek için değil de günü kurtarmak için yapıldığını açıkça görüyorum ya da ben öyle hissediyorum, sorun ne yapıldığı değil bence sorun ne yapılmadığı, bu sebepten böyle eleştirel bakıyorum hep.
Diğer taraftan sen zaten Bursa için neler yapılabilir, ihtiyaçları nelerdir güzelce sıralamışsın, bence Bursa'nın ihtiyacı hepsidir, Bursa'nın diğer büyük illere hızlı tren ağına bağlanması gereklidir, ama bundan daha önemlisi sanayisinin desteklenebilmesi için ticari hatlarada ihtiyacı vardır, ürettiğin malı ne kadar hızlı ve güvenli gönderdiğin önemli, Bursa, Marmara denizinede, Kapıkule' ye de İzmir Limanına da ve Anadolu illerine de yük trenleri ile bağlanmalıdır.
Ha bunu yaparken öncelik ne olmalı

benim görüşüm öncelik buradaki hatların iyileştirilmesi mümkün olan yerlerde ilave hat inşaası ile birlikte yük taşımacılığının demiryoluna kaydırılması ve konvansiyonel yolcu taşımacılığının TCDD nin şu yeni Dizel ve Elektrikli trenleri ile hızlı bir şekilde yapılması, bu zaten Bursa'yı uzun süre idare eder, teknik olarak düzeltilmiş bir hatta zaten yolcu trenlerin 150km/s hıza ulaşıyor, ama bu hızlı tren gitmesin demek değil, gitsin ama bence öncelik bu şekilde olsun derim. Ha ne kadar teknik ne kadar tutarlı, tartışılır bir vatandaş olarak benim görüşüm bu yönde.