ist-M.04:02 » M2 Yenikapı-Hacıosman Metro Hattı
-
- Seyyah
- alabay
- Evliya Çelebi
En doğrusu, şu an Şişhane-Darüşşafaka. Aşdurak ne? Daçka neresi? Mehmet, uçtun yine
Taksim ne olursa olsun, İstanbul yegâne "meydanı", ama transit bir istasyon artık. Numarası olmadığı içın güzelce M21 veya F2 diyemediğimiz (ÇÜŞ!) bir ek hattın vardığı bir nokta. O kadar. Oradan Şişhane'ye işletme aktarmalı bile olsa, ek değil, anahat. Seyrantepe bir sapak ve ek, misal olarak.

-
- Seyyah
-
- Seyyah
- maylo
- Kaçak Yolcu
- Esat
- Pir-i Seyyâh
Açıkçası sizin neden bu konuyu bu kadar kurcaladığınızı ben daha çok merak ediyorum. Size daha önce bu konudan bizim bahsetmemizin sakıncalı olduğunu söylemiştim, gerçekten doğru cevapları direkt işletmeciden alabilirsiniz size bir mail uzaklığındalar, belki de bir çay bile ikram edebilirler. M2 hattının Acil Çıkış kapıları ile ilgili ya da peron katından acil durumlarda çıkış için yapılması gerekenler ile ilgili zaten bizim verebileceğimiz bir bilgi nerede ise yok seviyesinde, üzgünüm yardımcı olamıyoruz.
Yasak olarak addedilmiş bir yere girmenin cezası size isnat edilebilecek suçlara göre değişir, Ulaşım A.Ş. Güvenlik Görevlileri Özel Güvenlik yasası kapsamında görev yaparlar, bu görev çerçevesinde alıkoyma, kelepçeleme, ön sorgu yapma gibi hakları vardır, ayrıca güç kullanma ve zorla alıkoyma da dahil, tabii ki resmi kolluk kuvvetlerine teslim edilmek üzere. Polis geldiğinde tüm deliller eşliğinde çok çeşitli şeyler ile suçlanabilirsiniz, Türkiye gibi bir ülkede bu riske girmeye değer mi? Buna siz karar verin, ayrıca neden Yasak bir yere girme ihtiyacı hissediyorsunuz buna da anlam verebilmiş değilim. Dediğim gibi bu sorularınızın doğru cevaplarını İstanbul Ulaşım A.Ş. ile direkt irtibata geçerek alabilirsiniz, belki!
www.istanbul-ulasim.com.tr
www.istanbululasim.com
bu adreslerden ya da 444 00 88 den
ya da halklailiskiler@istanbul-ulasim.com.tr adresini size kaynak olarak gösterebilirim.
Yasak olarak addedilmiş bir yere girmenin cezası size isnat edilebilecek suçlara göre değişir, Ulaşım A.Ş. Güvenlik Görevlileri Özel Güvenlik yasası kapsamında görev yaparlar, bu görev çerçevesinde alıkoyma, kelepçeleme, ön sorgu yapma gibi hakları vardır, ayrıca güç kullanma ve zorla alıkoyma da dahil, tabii ki resmi kolluk kuvvetlerine teslim edilmek üzere. Polis geldiğinde tüm deliller eşliğinde çok çeşitli şeyler ile suçlanabilirsiniz, Türkiye gibi bir ülkede bu riske girmeye değer mi? Buna siz karar verin, ayrıca neden Yasak bir yere girme ihtiyacı hissediyorsunuz buna da anlam verebilmiş değilim. Dediğim gibi bu sorularınızın doğru cevaplarını İstanbul Ulaşım A.Ş. ile direkt irtibata geçerek alabilirsiniz, belki!
www.istanbul-ulasim.com.tr
www.istanbululasim.com
bu adreslerden ya da 444 00 88 den
ya da halklailiskiler@istanbul-ulasim.com.tr adresini size kaynak olarak gösterebilirim.
- maylo
- Kaçak Yolcu
Hatalıysam Özür Dilerim.Bu konuda Güvenlik açısından merak ediyorum,kötü nedeniyle değil tabiki!
Evet Yasak Denilen Yerde Girmesi hakkında haklısınız Güvenlik elemanları aynı uygulama yapmaktadır. Evet burası Türkiye. Derin Tunellerde yabancı bi şahıs gördükleri zaman ilk düşünceleri Terorist sanıyorlar.Bu yuzden riske girmeye hiç gerek yok!
Artık bu konuda Ulaşım A.Ş'den bilgi edinmeye çalışıcam.
Cevabınız için TşkrEdiyorum
Evet Yasak Denilen Yerde Girmesi hakkında haklısınız Güvenlik elemanları aynı uygulama yapmaktadır. Evet burası Türkiye. Derin Tunellerde yabancı bi şahıs gördükleri zaman ilk düşünceleri Terorist sanıyorlar.Bu yuzden riske girmeye hiç gerek yok!
Artık bu konuda Ulaşım A.Ş'den bilgi edinmeye çalışıcam.
Cevabınız için TşkrEdiyorum