Durak zaten fonksiyonunu kaybetti diyorsun yani

bir de şöyle bir durum var, Mehmet senin çizdiğin OHAAALI OK istasyonun tam ortasını gösteriyor. Psikolog değilim ama az çok yolcu algısı ile ilgili az çok bir şeyler bildiğimi sanıyorum. 2 nolu giriş ile durak arası mesafeyi ölçmedim ama dediğin gibi vardır bir 400 m. bir 4. giriş olsa idi ve bu da o yoncanın yaprağında olsa idi istasyona giriş noktası 100 m. ye düşecekti ama insanların perona erişim mesafesi aynı kalacaktı, fakat bu yakın giriş nedeni ile artan konfor insanlara daha kısa yürüdükleri hissini verecekti, onun dışında metre olarak bir faydası yok, tek faydası o duraktan metro girişlerine geçiş için orada bir yol var yukarıdan gelen yolun E-5 katılmasını sağlayan o yolun nasıl geçileceği, yani yaya geçidi, alt üst geçit artık ne ise, bu olan mesafeyi senin dediğin gibi meşakkatli hale getiriyor, yani orası değil 400, 200 m bile olsa bir üst geçit herşeyi berbat edecektir.
Fakat Hakan' ın durak ve orada yapılacak düzenlemeler ile ilgili söylediklerinden sonra bu ne kadar önemlidir, bunun kararını size bırakıyorum.