Bende bazen kendi kendime yazdığımı düşünüyorum ama yazmadan da duramıyorum ne yapayım, başka siteleri de gördük, bu tamamen kendi görüşüm ve düşüncem kimse üstüne alınmasın ama ray ölçüsü bilmeyen uzmanlar ile bindiği şeyin ne olduğunu bilmeyen üstatları da yaşadık gördük, biz de bunu tercih ettik, şahsım adına verdiğiniz emek için alenen bir kez daha teşekkür ederim.
Fotoğraflara gelince;
Beyaz kaplamalar ile ilgili düşüncenize bende katılıyorum başka bir şey olması ihtimali zayıf, resimlerde görünmüyor ama onun altında bir katmanda eskiden zift derdik şimdi kesin modern bir ismi vardır

O dikdörtgene gelince o büyük ihtimal ile istasyonun havalandırma şaftı, oraya havalandırma ekipmanları gelecektir, havalandırma derken acil durum havalandırması olduğunu düşündüm, herhangi bir yangın durumunda metro istasyonlarında dumanın tahliyesi önemli bir şey çünkü, bu dumanı tahliye edebilmek için çok güçlü pervaneler kullanılır, benim aklıma başka seçenek gelmedi.
Diğer taraftan genel olarak E-5 in diğer tarafındaki girişlerde bir çalışma yok gibi anladım mesajınızdan, acaba yol kotuna yakın alt geçişler olacaksa o sebepten olabilir mi diye düşünüyorum. Yani bu tip geçişleri inşa etmek için karayolunda kısmi şerit kapatması ya da yön kapatması yapılması gerekebilir çünkü, bir ihtimal aklıma böyle bir şey geldi.