ist-M.03:04 » M4 Kadıköy-SGH-Tuzla Metro Hattı [İnşaat Süreci]
-
- Kadrolu Personel
Esenkent halkı mı elit? Saçmalamayın hocam, oradaki otobüs durağının adı bile işçi evleri. Esenkent'de kiralar 400 lira, İstanbul için ortanın altı sayılabilecek seviye yani. Bence ciddi bir halk başarısıdır istasyon isminin değiştirilmesi, çünkü galiba muhtarlık falan da devreye girmiş, öncülük etmiş...
- Esat
- Pir-i Seyyâh
Hakan yazdı:Esenkent halkı mı elit? Saçmalamayın hocam, oradaki otobüs durağının adı bile işçi evleri. Esenkent'de kiralar 400 lira, İstanbul için ortanın altı sayılabilecek seviye yani. Bence ciddi bir halk başarısıdır istasyon isminin değiştirilmesi, çünkü galiba muhtarlık falan da devreye girmiş, öncülük etmiş...

-
- Kadrolu Personel
Hep biz konuştuk biraz da fotoğraflar konuşsun;
Yenisahra;

Gördüğünüz gibi Yenisahra'da kaba inşaat hemen hemen bitti, tabi dış kısımdan bahsediyorum içeriden haber yok.
Bostancı;

Bostancı inşaatı geç başlayan istasyonlardan biri, kazı en az 40-60 gün daha sürer.
Küçükyalı;

Küçükyalı'da kaba inşaat 30-40 gün içinde biter.
Son olarak Kartal;

Kartal'da işler Bostancı'dan tahminen 1 ay ileride.
Tüm fotoğraflar bugün çekildi...
Yenisahra;

Gördüğünüz gibi Yenisahra'da kaba inşaat hemen hemen bitti, tabi dış kısımdan bahsediyorum içeriden haber yok.
Bostancı;

Bostancı inşaatı geç başlayan istasyonlardan biri, kazı en az 40-60 gün daha sürer.
Küçükyalı;

Küçükyalı'da kaba inşaat 30-40 gün içinde biter.
Son olarak Kartal;

Kartal'da işler Bostancı'dan tahminen 1 ay ileride.
Tüm fotoğraflar bugün çekildi...
- Esat
- Pir-i Seyyâh
Eline sağlık istasyonlar konusunda bu çok aydınlatıcı oldu, aslında bir ara sizinle birlikte şu benim google map üzerindeki haritaya el atsak da bu hattın istasyonlarını doğru konumlandırsak iyi bir çalışma yapmış olabiliriz, sanırım o haritalar ortak kullanıma paylaşılabiliyor, bir denemek lazım ne dersiniz?