Evet daha öncede yazmıştık zaten, kaza adı üstünde, herkesin başına gelebilir, bunda zaten bir sorun yok. Önemli olan kazaların olabildiğince küçük ve hafif atlatılmasıdır. Aynen söylediğin gibi bir sorunda meydana gelebilirdi, ben daha önce Hızlı Tren başlığında yazmış ve dalga geçmiştim, ya aracı fırça ve hortum ile yıkıyorlar, şimdi diyeceksini ya neye takılmış, hiç alakası yok, demek ki herşey eksik, daha bir bakım onarım atölyesi bile yok, peronda fırça ile yıkama süper, ne bu yaa, minibüs mü?
Bahsettiğin ICE kazasından çok ama çok kısa bir süre sonra Ulaşım A.Ş. bakım atölyesinde bir aracın tekerleğinde benzer bir sorun tespit edilmişti, iyi olan şu ki, aman bakın trenin tekerleği kırıldı bizde bakalım değil di olay, zaten tüm araçların tekerlekleri o ultrasonik muayeneden periyodik olarak geçiyordu geçmesi de gerekiyor, bu şekilde gözle görülemeyecek küçüklükte çatlatlaklar tespit edilip o tekerlek çıkartılıyor, çıkartmazsan işte 110 kişide ölür 210 da.
Bizim bu olayımızda ise benim kızdığım şeyi de yazdım, "konvansiyonel hatta oldu" yani bakın bu eski hatlar tu kaka, ya niye o hatta geçiyorsun? Çünkü şov yapmak için hattı yarım açtın, makinistte nasıl olsa her gün geçiyorum bir şey olmuyor diye 30-40 ile değilde 60 ile geçti, ve ne oldu ise oldu makas dili koptu, makas döndü, conta koptu bir şey oldu işte, olabilir bu ihtimal her yerde var, sadece kalite ile alakalı değil, bakım onarım ve en önemlisi kontrolün sürekliliği ve düzgünlüğü ile de alakalı, neyse ki geçmiş olsun kimseye bir şey olmadı, peki ya olsaydı? Kızıyorum işte çünkü bundan ders çıkarılacağına inanmıyorum, Türk' e bir şey olmaz abi, tren deray etse ölmez.
Al bak, adamların binlerce km tren hatları var ama paso kaza oluyor, neden? Sadece eski olması mı sebep, tabii ki hattın eskimesi problemdir ama bana kalırsa bunların problemi de hatların bakımı ile alakalı.
http://www.haber7.com/haber/20091114/Hi ... -9-olu.php
Hindistan'ın batısındaki Jaipur kenti yakınlarında bir trenin raydan çıkması sonucu ilk gelen bilgilere göre 9 kişi öldü, 80 kişi yaralandı. Kurtarma çalışmalarının halen devam ediyor, kazanın nedeni de araştırılıyor.
Polis yetkilileri, 15 vagonlu trenin Jaipur kentine 40 kilometre uzakta raydan çıktığını belirterek, kurtarma çalışmalarının halen devam ettiğini, kazanın nedeninin de araştırıldığını söyledi.
Hindistan demiryolu şebekesinde bir günde yaklaşık 18 milyon yolcu taşınıyor. Demiryolu şebekesinin çok eski olduğu ülkedeki trenler, aşırı yolcu taşımalarıyla da tanınıyor.