abi sen anlamadı benim çizimi herhalde zaten ben merdiven çıkmadan çözüm önermiştim

isteyen merdiven çıkar isteyen 5 dk fazla beklemeyi göze alır tren içinden geçer, bak aşağıda senaryosu var Tekstilkentten gelmişim burada inmişim diğer trenlerde gelmiş o beyaz kafalı şey benim istediğine bindir

,
ortak ray hattı kullanımı dediğin Otogar orta yol gibi ise efektif değil bence, neden dersen sistemi 5 yıllık mı planlıyoruz ya da 10? Bu sistemler 30-40-50 yıl düşünülüp yapılmalı, bugün oraya Otogar gibi 3 ray yap sonra otur düşün acaba Otogar-Bağcılar nasıl Aksaray-Bağcılar çalıştırırız diye ki orası kolay bence, ama bir üçüncü hattı bindiremezsin, fakat mesela Mahmutbey istasyonu bir de bunun üstüne ya da yanına monorayı getir Sefaköyden? bak Masko konutları diyorsun bu bölgenin zaten yoğunluğu giderek artıyor 15 sene sonra ya trenleri 2 dakika ara ile çalıştırcaz ama yazılım müsait değil olmuyor mu diyeceğiz, şimdiden yaptır 2 dakika ara ile, o zaman başka hatlar için çıkış tünelleri bırak uzun uzun, başka metroları getir bağla ortak yol kullan, ama böyle düşünülürmü? hiç sanmıyorum bu kadar uzun vadeyi kimse düşünmüyor ülkemizde.