ist-M.03:04 » M4 Kadıköy-SGH-Tuzla Metro Hattı [İnşaat Süreci]
- Esat
- Pir-i Seyyâh
Benim daha önce edindiğim bir bilgi de ray döşemenin tek bir noktada değil bir kaç noktada birden yürütüldüğü yönünde idi, yukarıda verdiğim bilgide geçen ayın bilgisi idi, yani şimdi o istasyonların yerlerine bakmadım ama herşeyi ile tamam bir bölge yani, diğer taraftan günde 200 metre ortalama ile Şubat sonunda 8,5 km gibi bir ray döşemesi yapılır herhalde, tabi ikiye bölersek 4,5 km gibi yapar yani Kozyatağına varma ihtimali var gibi, inşallah.Esat yazdı:Hat içerisinde Soğanlık ile Kartal arasında yaklaşık 1,5 km lik bir test alanı oluşturulmuş durumda, araçların teslimi ile birlikte testler hemen başlayacak.
-
- Seyyah
- Esat
- Pir-i Seyyâh
Hah, yakaladım işte. Bak okumuyorsun,Mehmet Kasım yazdı:ray döşendi diyelim. katenerde döşeniyor mu? devletlu seçimden önce bi tur atmak ister.
http://www.ulasimturkiye.com/viewtopic. ... 6372#16372
iki kere bilgi verdim bu konuda yav

-
- Seyyah
m3 başakşehir o zaman
zafer abi tarihe geçti.
http://www.rayturk.net/wp-content/uploa ... 193488.jpg
zafer abi tarihe geçti.
http://www.rayturk.net/wp-content/uploa ... 193488.jpg
- Esat
- Pir-i Seyyâh
Bende yok, bu hat ile ilgili içeriden video ve resim varsa ortalıkta onu da ancak içeriden birileri sızdırmış olabilir, ben bir iki kaynaktan rica babında istedim ama İBB nin bu konudaki tavrını bildiğim için "maalesef" şeklinde beklediğim cevabı aldım
ama dediğim gibi bu zaten İBB nin bilgilendirme ile ilgili anlayışından kaynaklanıyor kimse de kendini zorda bırakmak istemez, yanlız daha önce bu hattın içinden kazı esnasında çekilmiş fotoları nette bir yerlerde gördüğümü hatırlıyorum, fakat kayıt etmemiştim resimleri ve kim nereye yüklemişti bir daha da hatırlayamadım, bir fotoğraf yükleme sitesimiydi neydi.

-
Mutlu haber
Merhaba arkadaşlar,
Bu hatta kara göründü gibi,araçlar da geldi.Bu hattın yıl sonuna kadar açılması müthiş bir olay.Hatta kazısı devam eden hatlarında seneye elektromekanik işlerine başlasınlar.Bu hattan umarım TBM'ler çıkmaz,Kurtköy Viaport,Sabiha Gökçen,Sultanbeyli,Samandıra,Çekmeköy,Dudullu,Ümraniye 1.etapla buluşur.Emin olun Üsküdar'dakinden önce gelir.Başlamış iş herzaman devam eder.Yarıda kalsa mutlaka bitirilir.Önemli olan başlamaktır.Yıllardır konuşuyoruz Üsküdar Ümraniye metrosunu,şimdi de bazı yerlerde ihale tarihi 23 şubat diyorlar.İhalesi bile sarkan işin kendisi ne zaman yapılır?Zor tahmin!!
Selamlar
Erdoğan Engin
Bu hatta kara göründü gibi,araçlar da geldi.Bu hattın yıl sonuna kadar açılması müthiş bir olay.Hatta kazısı devam eden hatlarında seneye elektromekanik işlerine başlasınlar.Bu hattan umarım TBM'ler çıkmaz,Kurtköy Viaport,Sabiha Gökçen,Sultanbeyli,Samandıra,Çekmeköy,Dudullu,Ümraniye 1.etapla buluşur.Emin olun Üsküdar'dakinden önce gelir.Başlamış iş herzaman devam eder.Yarıda kalsa mutlaka bitirilir.Önemli olan başlamaktır.Yıllardır konuşuyoruz Üsküdar Ümraniye metrosunu,şimdi de bazı yerlerde ihale tarihi 23 şubat diyorlar.İhalesi bile sarkan işin kendisi ne zaman yapılır?Zor tahmin!!
Selamlar
Erdoğan Engin