Bana 17:30 itibariyle akşam olduğu için

18.45'te Ankara yönüne hızlı tren kalktı.
Haklı olabilirsiniz, ancak http://www.tcddtasimacilik.gov.tr/files ... 7-2019.pdf adresindeki tarife tablosuna göre İstanbul’dan Ankara’ya son YHT, Söğütlüçeşme’den 17:50’de hareket ediyor..Edil Arda yazdı: ↑18 Tem Prş, 2019 17:5318.45'te Ankara yönüne hızlı tren kalktı.
olması gereken olmuş o zaman, İstanbul-Ankara mesafesinde tercih normalde de tren olmalı, fakat halen Avrupa yakasından Anadoluya geçiş yapan tren sayısı yetersiz, seferler arttırılabilirse uçağa olan talep daha da azalacaktırUğur yazdı: ↑19 Tem Cum, 2019 08:26YHT'ye bu kadar talep olmasının nedeninin Atatürk Havalimanı'nın kapatılması olduğunu düşünüyorum. Sürekli Ankara-İstanbul git-geli yapan beyaz yakalı diye tanımlayabileceğimiz kesim Atatürk Havalimanı çıkışlı Ankara uçuşlarının müdavimiydi. Şimdi Yeni Havalimanına taşınınca hem yol uzadı, hem check-in vb terminal içi süreler uzadı, hem taksi vb uçuş süresi uzadı. Bu sadece kendi gözlemim değil tanıdığım bu kesim birkaç kişiden bizzat duydum bunu.
Ankara-İstanbul-Ankara arasında günde 8 olan YHT sefer sayısı ise 22.03.2021 tarihinden itibaren 10‘a çıkarıldı. Ankara’dan saat 12.00, Söğütlüçeşme’den saat 12.20’de hareket edecek yüksek hızlı trenler Eryaman, Polatlı, Eskişehir, Bozüyük, Bilecik, Arifiye, İzmit, Gebze, Pendik ve Bostancı istasyonlarından yolcu alacak.