ist-TS.49 » Nasıl Giderim?

Ulaşım Yardım, Yolculuk Planlama, Nereden Nereye ve Nasıl Gidilir.
Kullanıcı avatarı
Esat
Pir-i Seyyâh

Mesaj gönderen Esat » 12 Nis Pzt, 2010 20:48

osgess yazdı:ya arkadaşlar lütfen yardımmm ediiiiiiiiiin:S:S:S:S sefaköyden maslak(itü)'a nasil gidilirr???????
Genelde bu şekilde yardım isteyenler için bize de kaynak olan şu adresi öneriyoruz :)

http://harita.iett.gov.tr/

sonra yine de şunu öneriyoruz,

89 ile Cevizlibağ' a oradan da 41AT ile Maslak a geçebilirsiniz diyoruz, bu yetmezse Sefaköy' den Metrobüs e binerek Mecidiyeköy' de iner oradan M2 metro hattı İTÜ yönüne binerek ulaşabilirsiniz diyoruz.

osgess

Mesaj gönderen osgess » 13 Nis Sal, 2010 21:58

Esat yazdı:
osgess yazdı:ya arkadaşlar lütfen yardımmm ediiiiiiiiiin:S:S:S:S sefaköyden maslak(itü)'a nasil gidilirr???????
Genelde bu şekilde yardım isteyenler için bize de kaynak olan şu adresi öneriyoruz :)

http://harita.iett.gov.tr/

sonra yine de şunu öneriyoruz,

89 ile Cevizlibağ' a oradan da 41AT ile Maslak a geçebilirsiniz diyoruz, bu yetmezse Sefaköy' den Metrobüs e binerek Mecidiyeköy' de iner oradan M2 metro hattı İTÜ yönüne binerek ulaşabilirsiniz diyoruz.

çok teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz dönüş hakkındada bilgi verirseniz çookk sevinirim...iyi günler

emsaLozeLcgLyN

ACİLLLLLLLLLLLLLLLL LÜTFENNNNNNNNNNNNNN

Mesaj gönderen emsaLozeLcgLyN » 22 Nis Prş, 2010 23:13

Güngören de oturuyorum trenway yolunda.. buradan şişli cevahire nasıl gidebilirim çok acil lazım lütfen yardım edermisiniz? :)

Kullanıcı avatarı
Esat
Pir-i Seyyâh

Re: ACİLLLLLLLLLLLLLLLL LÜTFENNNNNNNNNNNNNN

Mesaj gönderen Esat » 22 Nis Prş, 2010 23:58

emsaLozeLcgLyN yazdı:Güngören de oturuyorum trenway yolunda.. buradan şişli cevahire nasıl gidebilirim çok acil lazım lütfen yardım edermisiniz? :)
"Tramvay" yolunda oturuyorsunuz sanırım.

T2 tramvay hattı Zeytinburnu yönüne binerek son durakta inin, buradan üst geçit vasıtası ile E-5 ortasında çalışan Metrobüs hattına geçin ve 34 Zincirlikuyu hattına binin, Mecidiyeköy durağında inin. Bu duraktan kısa bir yürüyüş ile Cevahir Alışveriş Merkezine ulaşabilirsiniz.

berkaberk

aaa

Mesaj gönderen berkaberk » 22 May Cmt, 2010 16:35

arkadaşlar 4. leventten bağcılar kültüür merkezine nasıl gidebilirim....çok acil lazım...

Kullanıcı avatarı
Esat
Pir-i Seyyâh

Mesaj gönderen Esat » 22 May Cmt, 2010 17:40

4. Levent' ten Zincirlikuyu ya da Mecidiyeköy metrobüs duraklarına geçin buradan Avcılar' a giden metrobüs aracına binin benim önerim Merter de inmeniz çünkü vereceğim tüm seçenekler Cevizlibağ' da yan yola girmiyor olabilir.

Merter' den 92, 92K ve 92Ş otobüsleri Bağcılar Merkez' e kadar gidiyor, Merkez' de sorarsanız size daha iyi yardımcı olabilirler çünkü oradan sonra hangi otobüs gidiyor bilmiyorum, bir ihtimal Çiftlik otobüsleri gidiyor olabilir ama minibüsler önünden geçiyor onlara sorabilirsiniz.

Yanlız bu otobüsler biraz dolaştırıyor bildiğim kadarı ile eğer daha kestirme (Bana göre) bir yol soruyorsanız Metrobüsten Zeytinburnu durağında inin buradan tramvay duraklarına geçin ve T2 Zeytinburnu-Bağcılar tramvayına binin, son durakta inin, indikten sonra Bağcılar Meydan sol çaprazınızda kalıyor bir iki dakika yürüyüp buraya ulaştıktan sonra yine soracaksınız artık.

Ben ancak bu kadar tarif edebiliyorum.

Şimdi yine kontrol ettim sanırım oradaki durağın ismi Çeşme, o duraktan da yukarıda verdiğim otobüsler geçiyor,

92, 92B, 92Ş, 97G, 98D otobüsleri geçiyormuş.

emsaLozeLcgLyN

Mesaj gönderen emsaLozeLcgLyN » 24 May Pzt, 2010 13:38

Şişli Feriköyden Güngören'e nasıl gidebilirim? Güngören de tramvay yolunda oturuyorum.

Kullanıcı avatarı
Esat
Pir-i Seyyâh

Mesaj gönderen Esat » 24 May Pzt, 2010 13:46

emsaLozeLcgLyN yazdı:Şişli Feriköyden Güngören'e nasıl gidebilirim? Güngören de tramvay yolunda oturuyorum.
Feriköy' den 70FE ile Taksim' e geçin, oradan da 92T ile Güngören Akıncılar a ulaşabilirsiniz. Bu çözüme İETT 72 dk diyor ama sanırım en ucuz yolculuk imkanı bu.

Ya da yine 70FE ye binip Mezarlık Önü diye bir durakta inerek buradan Mecidiyeköy otobüslerine geçebilir, daha sonra metrobüs ile Zeytinburnu buradan da T2 tramvayı ile Güngören e varabilirsiniz.

Süre olarak bence daha kısa olacaktır ama ücret olarak herhalde 2 katı tutar.

dalkhanas1

Şirinevlerden Kanal D Bağcılar Nasıl Gid

Mesaj gönderen dalkhanas1 » 29 May Cmt, 2010 00:49

Şirinevlerden Kanal D Bağcılar Nasıl Gidilir

Otobüs minibüs vs yardımcı olabilir seniz sevinirim

Kullanıcı avatarı
Esat
Pir-i Seyyâh

Re: Şirinevlerden Kanal D Bağcılar Nasıl

Mesaj gönderen Esat » 29 May Cmt, 2010 08:09

dalkhanas1 yazdı:Otobüs minibüs vs yardımcı olabilir seniz sevinirim
Kanal D Bağcılar dediğiniz yerin bir adresi olsa daha iyi yardımcı olabilirdik, benim bildiğim Kanal D binası otoban bağlantı yolunun kenarında dır Matbaacılar Sitesinin hemen üzerinde, eğer orayı arıyor iseniz.

Şirinevler' den HT11 numaralı otobüse binerek Matbaacılar Sitesi durağında ineceksiniz, oradan zaten tepede koca Kanal D logosu görünüyor, çok uzak değil.

http://harita.iett.gov.tr/index.php?hat=HT11# HT11 in detayı,ilk kalkış noktası Yenibosna otobüs durakları imiş.

Minibüsler ile ilgili hiçbir bilgimiz yok, onu orada minibüsçülere sormanız gerekir. Matbaacılar sitesinin karşı tarafında Bağcılar tarafında minibüslerin baş durağı var ama hangi minibüsler oraya gidiyor bilemiyorum maalesef.
En son Esat tarafından 02 Eki Cmt, 2010 23:30 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

busra18

Mesaj gönderen busra18 » 13 Haz Pzr, 2010 16:49

mrb ben yeni üye oldum bağcılarda oturuyorum c.tesi gnü sınavım var eyüp refhan tümer lisesine nasıl gidebilirim

Kullanıcı avatarı
alabay
Evliya Çelebi

Mesaj gönderen alabay » 13 Haz Pzr, 2010 20:00

Merhaba.

Adressiz bunu cevaplamak biraz zor oluyor.

Varsayalım ki, Bağcılar'da Piri Reis (veya Pirireis) durağında binmek iytiorsunuz. Ve varsayalım ki, Eyüp'te İmar Blokları durağında ineceksiniz (Atatürk Bulvarı üstünde, ama okulun ev numarası belli olmadıkça, daha net aramak mümkün değil) ...

O zaman Bağcılar'da 89T veya 89C otobüsüne, Taksim istikametine, bineceksiniz.
Aksaray'da ineceksiniz.
Orada 39 otobüsüne, Akşamsettin Mahallesi istikametine, veya 39D, Yeşilpınar istikametine binip,
İmar Blokları'nda ineceksiniz.

Yaklaşık birbuçuk saat sürecek, birbuçuk da bilet ister.

Alternatifler:

(Hep Pirireis kalkış, İmar Blokları varış!)

- 89T veya 89C ile Şişhane'ye (Şişhane 3), oradan 47E ile devam.

- 89T ile Unkapanı'na (Unkapanı 1), oradan da 99 veya 399D ile devam.

Zaman ve bilet aşağı yukarı aynı.

“Nasıl Gidilir?” sayfasına dön