kemal yazdı:Metrobüsün "metrobüs" olduğunu anlatan ışıklı tabelaya sarı zemin kartona yazılan "Edirnekapı'ya kadar gider" yazısını yazmayı niye akıl edememiş ki bu İETT...Veya Edirnekapı-S.çeşme yazarsın olur biter kunduracı tabelası gibi ön cama konur mu akıl ermiyor bu işlere velhasıl.

Ya Kemal abi en azından adamlar "Edirnekapı' ya Kadar Gider" yazmış, ya "Cuma' ya Gidiyorum Dönücem" yazsalardı kunduracı gibi

heheheeh vallahi haklısın ya, sanki çok zor bir iş, Almanya' dan mühendis gelmiyor ki o yazıları yazmaya, ama tabi şöyle bir şeyde var, bu işlerin işletmecilerinde şöyle bir düşünce tarzı var "Yolcu tabelaya bakmaz" eeeeeeeeee ne yapıcaz üstteki tabelaya bakmıyor ise bu çok ağır sosyolojik bir vaka demektir, yani vatandaş kafası eğik geziyor, öz güveni olmayan, silik insanlar dolu sokaklar demektir, ben bunu anlarım, kaldırın kardeşim alnınız açık başınız yukarda olsun, görün tabelaları, yıkın bu zihniyeti, ne demek "yolcu bakmaz, yolcu anlamaz" o dediğin 1880 de idi, anlamazlar diye dünyanın ilk yer altı funikülerinde (yer üstünde varmıydı bilmiyorum) koyun taşımıştık. Yıl 2009