ne güzel, ormanlara bile metro gidiyor !oglcan yazdı:İşte Hacıosman İstasyonu :
http://www.flickr.com/photos/sunumer/54 ... 053863907/
ist-M.04:02 » M2 Yenikapı-Hacıosman Metro Hattı
-
- Seyyah
-
- Seyyah
-
- Seyyah
-
- Seyyah
- tahir93
- Aylık Paso
istasyon hayırlı olsun. resimlere vaktım da.. yahu neden devasa istasyonlar yapıyoruz ki, ne zaman şöyle chicago,londra,paris gibi basit istasyonlar yapıcaklar merak ediyorum. yoksa hacıosmandaki "kalabalık" sığmaz diye mi devasa yapmışlar
hadi taksime yap levente yap anlıyım ama hacıosman...
havalimanı hattında var basit istasyonlar, bunlara niye daha fazla para harcıyolar. nedeen, çünkü bu ağır metro yaa buna yakışmaz basit istasyon (!) hala şu ayrımı aşamadık gitti

havalimanı hattında var basit istasyonlar, bunlara niye daha fazla para harcıyolar. nedeen, çünkü bu ağır metro yaa buna yakışmaz basit istasyon (!) hala şu ayrımı aşamadık gitti

- Esat
- Pir-i Seyyâh
Aslinda bugün baktigimizda Havalimani hattindaki bazi istasyonlarda yetersiz, yani kapasite olarak daha büyük insa edilmeli idi. Haci Osman' daki düsünce nedir tabii onu bilmiyorum ama ben cokta karsi degilim, sonucta uzun yillar sonrasi düsünülür ise mantikli. Bir de saka yapmiyorum zaten Istanbul kuzeye tasinmaya baslaninca orada böyle bir istasyon gerekli olabilir 

-
- Kadrolu Personel
Bildiğim kadarıyla Hacıosman son istasyon olarak düşünülmüyor, orta vadede Çayırbaşı istasyonu son istasyon olarak düşünülüyor ve bu yıl sonundan önce Sarıyer-Çayırbaşı karayolu tüneli hizemete girecek. Hacıosman isatsyonu yanısıra Çayırbaşı'nda da otoparklar vs. düşünülüyorsa metro oraya da ulaştığında yük bir istasyon yerine iki istasyona bölüştürülmüş olur.
Artık daha fazlasını beklemesin Sarıyer'liler, bütün ormanlarından metro geçirecek halleri yokya adamların...
Artık daha fazlasını beklemesin Sarıyer'liler, bütün ormanlarından metro geçirecek halleri yokya adamların...
-
- Seyyah