tarlay araaba sürdürdünüz bana daha ne istiyorsunuzEsat yazdı:Bende çıkılabilecek bir yer falan sanmıştım, ama viyadükte viyadükmüş hakkaten

Ayazma vadisinde kurt kapacaktı.
Ayazma metrosu.
Benim telefonumun kamerası 5 megapiksel Xenon flaş çok net fotoğraf çekiyor o fotoğrafın çekildiği yerin bana uydu haritasını yollar mısınız? İmkanın olursa sağlıklı kaliteli görüntü yakalarım ben yalnız bölge ıssız tehlikeliyse gidemem oraya.cep telefonu ile ancak bu kadar oluyor. mesafe 500 m var nerdeyse
Araçların 20 m ilerisinde tünel giriş ağzı var. Orada bir takım iş makineleri vardı. Ray döşeyen tiplerden. Park halindemiydi çalışıyorlarmıydı anlayamadım. Uzakta kaldığı için tam çözemedim. Ama tahminimce staddan şehir merkezine doğru en azından Güney Sanayi'ye doğru bir ray döşeme çalışması olduğu izlenimi veriyor. Bu izlenimde sanki metro araçları test sürüşü yapıyor gibi gösteriyor. Birde diğer çatalda yani Başakşehir-Sanayi aarsındaki kısımda da ray döşeme işi olabilir. Ama Güney Sanayi İstasyonunun ano imalatı daha devam ediyor. Ksinlikle burada bir ray çalışması yok. Ama G.Sanayi-Mahmutbey arasında ray döşeme çalışması olabilir. İş makinesi hatta nereden iner bilemem. Belki İstoç'tan iner. Mahmutbey istasyonda da ano imalatı devam ediyor. Orada da ray döşeme yapılmaz. Mahmutbey-Kirazlı arası ray döşenebilir. Yani kopuk kopuk ray döşenir mi diye düşünmeden edemiyorum. Belki döşenir belki de döşenmez.Doğukan yazdı:Araçları o şekilde görmek güzel bir sonuç elde ettik bakalım hat ne zaman tamamlanacak.
Bir bomba espri dahaHakan yazdı: Demek ki, oraya park edip gittiler, iftardan sonra gelecekler. Tabi Ramazan 1 sahurunda gittiler, ancak ramazan 30 iftarından sonra gelecekeler.