İlk kez bu mekik hattı dün kullandım, Şişhane resmen terkedilmiş bir yer gibi duruyor, bir ara korktum acaba arkadaşla biz yanlış mı geldik diye hiç kimsecikler yoktu ortalıkta, akbilimizi basarken etrafta ne güvenlik var ne temizlik görevlileri. Allah'tan kötü niyetli insanlara fırsat vermemesini dileyelim. Neyse bindik metroya Taksim'e geldik, ne anons var, ne bir şey söyleyen zaten koca 8'li metroda 15-20 kişi var onlarda oturuyorlar, dedim acaba buradan devam mı edeceğiz ama binen de yok. Sonra biz arkadaşla indik, baktık diğerleride kalktı. Burada bir anons sisteminin çalışmaması çok büyük eksiklik...
Bu güvenlik meselesi çok ciddi, neticede Türkiye'nin simgesi sayılan bir yere elini kolunu sallayan herkes girebiliyorsa burada bir sıkıntı var demektir. Yani adamlar belki Taksim istasyonuna giremezler ama Şişhane'den girip, 1 istasyon sonrasına hiç bir denetimden geçmeden gidebilirler.
Cumartesi günü akşam 19 sularında oldu bu olay, yani İstiklal'in en yoğunlaşmaya başlayacağı saatlerin başı. Umarım duruma eğilenler olur...
En son
Hakan tarafından 11 Nis Pzr, 2010 14:54 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.