Ben katılamayacağım abi, bazı sağlık durumları var hem yarın, hem de hafta sonu..
Haberlerini bekleriz; özellikle, Allah rızası için M7 Mecidiyeköy’ün son durumunu ve ne zaman açılacağını öğrenirsen çok makbule geçer
Geçmiş olsun, en kısa sürede sağlığa kavuşmanızı dilerim. Mecidiyeköy konusunda duyumlarım var ama söyleyemem Bugün bir panel yapıldı orada Pelin Hanım'a sorarlar diye bekledim ama kimse sormadı.
Teşekkür ederim abi; bugün küçük bir operasyon vardı, yarın da kontroller için hastanedeyiz..
Sor abi lütfen, elini korkak alıştırma n’olur ya
Ağzına sağlık şimdiden
Sürülme falan yok tamamen kendi isteğimle atandım.
Kars'ta toplu taşıma konusuna gelince yok en basit tabirle. Yani hat numarası bile belli olmayan 8-10 tane midibüs var. Tek ödeme yöntemi nakit. Güzergah olarak da sanırım 2 güzergah var. Binmediğim için haberim yok. Zaten şehir oldukça küçük. Tüm işlerimi yürüme ile halledebiliyorum.
Bu yılki fuar bugün açıldı, Ulaşım A.Ş. katılmamış, biraz da geçen yıllara göre daha az katılımcı vardı gibime geldi.Bozankaya firmasının Romen Iaşi kenti için ürettiği tramvay ve Gaziray için üretilmekte olan banliyö trenleri göz dolduruyor.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.