 bu yüzden sevmiyorum zaten, sibop niyetine kullanılıyor gaz kaçaklarına karşı. Şimdide Seyrantepe metro istasyonundan stada havaray
 bu yüzden sevmiyorum zaten, sibop niyetine kullanılıyor gaz kaçaklarına karşı. Şimdide Seyrantepe metro istasyonundan stada havaray  sesli bile gülemedim, hatta hiç gülemedim çünkü saçma, metrodan oraya tünelle yürünemiyor mu? Tünelden sonra stada gidene kadar insanlar İstanbul' un çetin hava şartlarında ölüm kalım savaşı mı veriyorlar? Ne oluyor orada da havaray gibi lüks tüketim mamülüne ihtiyaç duyuluyor, anlayamadım. Ki ben bunu havaray değil füniküler duymuştum, o yine biraz mantıklı bir şeydi çünkü Ayazağa' ya kadar gitme ihtimali vardı. Neyse, bakalım havaray projeleri içerisine bir iki sayfa da bu yer etsin işte.
 sesli bile gülemedim, hatta hiç gülemedim çünkü saçma, metrodan oraya tünelle yürünemiyor mu? Tünelden sonra stada gidene kadar insanlar İstanbul' un çetin hava şartlarında ölüm kalım savaşı mı veriyorlar? Ne oluyor orada da havaray gibi lüks tüketim mamülüne ihtiyaç duyuluyor, anlayamadım. Ki ben bunu havaray değil füniküler duymuştum, o yine biraz mantıklı bir şeydi çünkü Ayazağa' ya kadar gitme ihtimali vardı. Neyse, bakalım havaray projeleri içerisine bir iki sayfa da bu yer etsin işte.http://www.rayhaber.com/2016/havaray-ha ... -basliyor/
Cendere Vadisi ile Seyrantepe İstasyonu – Türk Telekom Arena Stadyumu güzergahı arasında yolcu taşıyacak olan ve 2 istasyondan meydana gelen havaray hattında seyahat süresi 2,63 dakika olarak belirlendi.



