ist-M.03:07 » M7 Kabataş-Esenyurt Metro Hattı [İnşaat Süreci]
- decimus
- Kadrolu Personel
-
- Seyyah
- Esat
- Pir-i Seyyâh
- decimus
- Kadrolu Personel
Mecidiyekoy-Kabataş arası tünel açılması ve Mahmutbey-Kabataş arası Elektrik+Mekanik,İnce işler ve test sürüşleri gibi hattın kaba inşaat sonrası geriye kalan tüm işlerini alan Alarko firması bu projede çalıştırmak üzere eleman arayışlarına başlamış.
Mecidiyekoy'de Cevahir AVM yanından başlayarak Ortaklar caddesine kadar olan ana cadde üzerinde 1 şerit trafiğe kapatılmış.Beşiktaş ve kabataş şantiyeleri ile ilgili herhangi bir yerin kapatıldığını görmedim.
Mecidiyekoy'de Cevahir AVM yanından başlayarak Ortaklar caddesine kadar olan ana cadde üzerinde 1 şerit trafiğe kapatılmış.Beşiktaş ve kabataş şantiyeleri ile ilgili herhangi bir yerin kapatıldığını görmedim.
-
- Seyyah
Gözümden kaçmış, hadi hayırlısı bakalım..Esat yazdı:Yapıldı, Mecidiyeköy itfaiyenin orada bir temel atma töreni gerçekleştirildi geçen ay içindeydi galiba şimdi geriye doğru mesajlara bakmadım.Engin Y yazdı:Kabataş-Beşiktaş-Mecidiyeköy kesimine ilişkin temel atma töreni yapıldı mı?
İnşallah Mecidiyeköy-Mahmutbey ve Mecidiyeköy-Kabataş kesimlerinin tünel kazma işleri yaklaşık aynı zamanda biter de eletromekanik işler iki tarafta da koordineli olarak tamamlanır ve hat 2019 seçimlerinden önce açılır..decimus yazdı:Mecidiyekoy-Kabataş arası tünel açılması ve Mahmutbey-Kabataş arası Elektrik+Mekanik,İnce işler ve test sürüşleri gibi hattın kaba inşaat sonrası geriye kalan tüm işlerini alan Alarko firması bu projede çalıştırmak üzere eleman arayışlarına başlamış.
Bakalım Mahmutbey-Halkalı-Bahçeşehir kesimini ne zaman ihale edecekler? Gerçi o tarafın açılışı 2023'ü bulur her şekilde..
-
- Seyyah
Aşağıdaki levhayı dikmişlerdi, ama daha Mecidiyeköy-Kabataş tarafının temel atma töreninde Kadir Başgan enseyi karartıp 2018 ortasına çekmiş açılışı.. Gerçi bence 2019 olacak ya, yaşayıp göreceğiz zaten..

http://www.aa.com.tr/tr/turkiye/514184- ... eli-atildiHattın Bağcılar ve Bahçeşehir'e uzanacağı bilgisini veren Topbaş, "Birileri Bolu Tüneli yapmaya kalkıştı, 17 yıl sürdü. İnşallah 2018 yılının ortalarında bu metroyu hizmete alacağız. Bağcılar-Mecidiyeköy hattının toplam uzunluğu 23 kilometre ve metronun maliyeti 2 milyar 810 milyon lira.

- Esat
- Pir-i Seyyâh
Uzun iş ama öncelikler pat diye değişebiliyor, o bölgedeki konut yoğunlaşması yeni değil ama artık toplu ulaşımı konusunda bir adım atılmalı. İhalesi yapılıp inşaatı başlamış olanlar dışında benim M2 uzatması ve Anadolu yakasında bir hat dışında kısa vade beklentim yok, Bahçeşehir bölgesinin kentin içine daha hızlı bağlanabilmesi için bahsettiğin uzatma çok beklememeli derim ama yolculuk talebi anlamında fizibil olur mu bunun iyi araştırılması lazım.Engin Y yazdı:Bakalım Mahmutbey-Halkalı-Bahçeşehir kesimini ne zaman ihale edecekler? Gerçi o tarafın açılışı 2023'ü bulur her şekilde..