Mehmet okey yazdıklarına ben bir şey demiyorum şimdi Başar' ın bakış açısı farklı yani ben kızıyorum ikide bir de lafa yok orda şöyle burda böyle diye başlamasına saçma çünkü, ora buraya gerek yok az bir şey kafamız bassa, ki sorun ne bunu anlamıyorum yani kenti planlayanlar neden bunları düşünemiyor? Çünkü olay tek taraflı, belediye şirketine ya da toki ye al sana arsa evi yap diyor, ama işin diğer boyutları? Ha iski su verdi, tek elektrik, ptt telefon internet tamamdır abi iş bitti

iett de 2 otobüs koydumu halloluyor. Sonra bekle ki metro gelecek, he gelecek.
Bu kentler yeni gelişmedi, yeni gelişmiyor planlaması da yeni değil, dolayısı ile zaten metrosunun banliyösünün çok yıllar önce gelmesi gerekiyordu, bu anlamda ben Başakşehir ötesine metro ne kadar gerekli bilemem, Bahçeşehir büyük bir bölge ve korkunçta bir otobüs yolcusu var ama güzergah etüdü? Önce bunlar yapılsın kardeşim fikir üretirken yumurtlarız biz sorun yok

ama işi bilimsel yapanlar yapsın adam gibi bir hane halkı araştırması, nereye gider bu insanlar, günde kaç kişi gider kaç kişi döner. Sonra ona göre metromu uzatırsın banliyömü uzatırsın keyfin bilir, çevrenin öngörülen gelişimine göre yap bir uzun vadeli plan hatlarını çek, Başar ın da derdi bence biraz bu. Yani kent yapıyorsun ulaşımı yok doğru düzgün, otobüsü marifet sayıyoruz, yani yanlış anlaşılmasın marifet tabii ki, ama böylesine gelişen kentler için tek başına çözüm olarak yıllarca dayatılması hoş olmuyor. Bahçeşehir dünkü kent değilki yahu.