Decimus un mesajını okuduğumda aklıma gelen TBM arızası idi ki bu bence gayet insani ve gayet olası bir durum, takmayın kafanıza

Esat bey ümit ediyorum derken ? Kafanızda soru işaretleri var herhalde ?Esat yazdı:Bildiğim kadarı ile evet, Yenikapı' daki nin benzeri bir yapı olacak. Metro nun kendi girişleri de olacak ama ilk etapta üst katta iki sistem arasında geçişe imkan veren koridorda olacak diye biliyorum. Ümit ediyorum
Yok doğru hatırladığımdan emin olamadım da o yüzdendecimus yazdı:Esat bey ümit ediyorum derken ? Kafanızda soru işaretleri var herhalde ?Esat yazdı:Bildiğim kadarı ile evet, Yenikapı' daki nin benzeri bir yapı olacak. Metro nun kendi girişleri de olacak ama ilk etapta üst katta iki sistem arasında geçişe imkan veren koridorda olacak diye biliyorum. Ümit ediyorum
Evet dediğiniz gibi.Marmaray projesi yapım aşamasında 2 farklı alan Çekmeköye metrosuna giriş için boş bırakıldı. Çekmeköy metro istasyon durağı bittikten sonra duvarlar kırılacak ve geçişler hazır hale getirilecekYok doğru hatırladığımdan emin olamadım da o yüzdeneski sayfalara da bakmaya üşendim. Daha önce yayınladığınız bilgilerden aklımda metro istasyonunun üst katı ile Marmaray' ın en üst katı arasında bir geçiş olacaktı, doğru mu hatırlıyorum?