adn-L.07 » Adana'ya Lastik Tekerlekli Tramvay

Cevapla
Kullanıcı avatarı
Esat
Pir-i Seyyâh
Mesajlar: 18060
Kayıt: 17 Eyl Pzt, 2007 13:37

adn-L.07 » Adana'ya Lastik Tekerlekli Tramvay

Mesaj gönderen Esat » 23 May Prş, 2013 23:17

Şimdi bu habermidir değilmidir bilemedim ama dedim ki herkes kendini haberciden sayıyorsa bu sitede haber diye vermişse bende yazarım :) gerçi link sorunlu ancak google cache de görüntüleniyor bende niyeyse artık.

Adana Belediye Başkan Vekili gazetecilere yaptıkları ve yapacakları hizmetleri anlattığı bir tur düzenlemiş ve bu tur esnasında Ali Münif Caddesi üzerinde "lastik tabanlı tramway" hizmet geleceğini söylemiş, muhtemelen başkan tramvay demiştir ama herhalde editörler İncirlik ten artan zamanında çalıştıkları için tramWay yazmışlar :) her ne ise tabii buradan ne anlamak lazım bir fikir var ama fikrin ne olduğu net değil, troleybüs mü? metrobüs mü? yoksa hakikatten lastik tekerlekli tramvay mı? ya da ne bileyim tabanı lastikten imal edilmiş bir tramvay aracımı çalışacak? Herhalde bir doğrusu vardır bu işin.
Düzenlemeden sonra Ali Minüf Caddesi'nin araç trafiğine kapatılacağını ve burada lastik tabanlı tramway hizmeti başlayacaklarını kaydetti.
Buyrun Kaynak Link

Kullanıcı avatarı
alabay
Evliya Çelebi
Mesajlar: 5555
Kayıt: 21 Eyl Cum, 2007 12:12

Mesaj gönderen alabay » 23 May Prş, 2013 23:43

Bunu da boşver.

Harita, master plân ve ihale basamak plânı olmayan hepsini ve herşeyi topyekûn boşver. Çünkü en En böyyüg bunlar. En böyyüg lâstik boruyu köprünün altına asarlar, san de tele-enböyüg-ferik dersin, ben de :-)

Ne yazık ki, Knorkator grubunun Türkçe verziyonu henüz çıkmamış piyasaya.

Cevapla

“Haberler - Duyurular” sayfasına dön