Gökçek akıllılık yaptı da diyebiliriz yapmadı da, Ankara metro projeleri ne zaman başladı bilmiyorum açıkçası, kim başlattı bilmiyorum o yüzden böyle söylüyorum Gökçek'in bu işlere başlarken kafasında böyle bir düşünce varmıydı onu da bilmiyoruz ama UBAK devralmadan önce zaten bayağı bir yol kat edilmiş gibi sadece bitiremiyordu, ha bu işi dile getirdi, ön ayak oldu ama belki de sadece böyle bir şeyin dile getirilmesi gerekiyordu Gökçek dile getirdi ve halihazırda yarım kalmış en çok metro onda olduğu için kâr a geçende o oldu
Diğer taraftan Ankara metrosu kounsunda sormuştuk aslında ortada devam eden 3 metro hattı mı var yoksa 2 uzatma ve 1 ayrı metro hattı mı var, tanımlamalar önemli bence ve bilmiyorum ama orada hiçte 3 ayrı metro daha hizmete girecek gibi görünmüyor

M1 her iki uçtan uzatılıyor ekstra olarak Keçiören metrosu inşa ediliyor, görünen bu. Km bazında değerlendirirsek tabii ki bir anda bayağı bir artış yakalamış olacaklar.
Antalya'ya dönersek madem görev kapsamı böyle imiş DLH ya da yeni ismi ne ise, bence bunu değerlendirsin ve bana kalırsa en azından pre-metro olarak işe giriştirsin derim. Biliyorum sizler için bir şeyler yapılsında adı ne olursa olsun

ama öyle değil işte, Antalya büyüklüğünde bir kentte metro olmalı, hiç uzun sürer, çok para tutarına bakmadan metro yapılmalı.