ist-M.03:04 » M4 Kadıköy-SGH-Tuzla Metro Hattı [İnşaat Süreci]
- Esat
- Pir-i Seyyâh
Hakan hat şöyle böyle gümbür gümbür geliyor
bu kadar emek verdikten sonra en çokta seni mutlu edecektir herhalde
diğer taraftan bu İBB nin halen 31 Aralık ısrarı konusundaki düşünceni çok merak ediyorum, gerçeklik payı olabilir mi, sonuçta benim sorduğum arkadaşta konuya çok uzak birisi değildi, yani kaynağıma güvenim tam ama İBB nin ısrarını anlayamadım.

-
- Kadrolu Personel
- Esat
- Pir-i Seyyâh
Tünel işi olarak zaten bitti, ray döşeme ile ilgili bilgiyide vermiştim bu ay sonuna kadar bile bitebileceği söyleniyordu, katener hızında zaten bir sorun yok ray döşeme işinin çok az gerisinden gidiyor, kaldı ki ray döşemeden katener çekme mümkün olsa çoktan o iş bitmişti, istasyon olarak seninde belirttiğin gibi sadece Ayrılıkçeşme sarkacak ki, onu zaten baştan beri beklemiyorduk.
Bakalım belkide yılbaşında bir şekilde araçlar işletmede gibi çalıştırılır da yolculu bir açılış için Şubat ayı beklenir, aldığım bilgi ile bu tarih arasında 1,5 ay gibi bir süre var, 5-10 gün olsa öne arkaya sarkar diyeceğim ama
Bakalım belkide yılbaşında bir şekilde araçlar işletmede gibi çalıştırılır da yolculu bir açılış için Şubat ayı beklenir, aldığım bilgi ile bu tarih arasında 1,5 ay gibi bir süre var, 5-10 gün olsa öne arkaya sarkar diyeceğim ama

-
- Sezonluk Yolcu
Kadıköy-Kartal Metrosu test sürüş
Yeni birşey yok gibi haberde. Ama gene de ekliyeyim dedim. Belki fotoğraflara bakmak isteyen olur (NTVMSNBC).
KaynakToplam, 48,572 metre ray uzunluğuna sahip hattın Kozyatağı-Kartal arasında ray döşenmesi tamamlandı. Günde 250 metre ray montajlanmaya devam ediliyor.